aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO ΑΠΟΕΛίστας φίλος του Ολιβέιρα (pics)

O ΑΠΟΕΛίστας φίλος του Ολιβέιρα (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι από σήμερα το απόγευμα ο Φιλίπε Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αποτελεί το τελευταίο χειμερινό απόκτημα της «Κυρίας» και θα συναντήσει δύο γνωστούς του, τον Αντρέ Άλβες και τον Νίκολα Μίτροβιτς.

Όμως, οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι μόνοι που θα γνωρίζει από το κυπριακό πρωτάθλημα ο Ολιβέιρα. Γνώριμος του είναι και ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις! Οι δύο τους συνυπήρξαν τη σεζόν 2005-2006 στην Πορτογαλία και στη Μαρίτιμο, με μέσο των γαλαζοκιτρίνων να αγωνίζεται στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, αμφότεροι είχαν συμμετοχές και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2006 με την Εθνική Κ21 της χώρας τους. Λογικά, λοιπόν, οι Μοράις και Ολιβέιρα θα έχουν αρκετά να πουν αν και εφόσον η Ανόρθωση μπει στην εξάδα και αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ ή η κληρωτίδα του κυπέλλου βγάλει στις 9 Φεβρουαρίου ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

https://goal.philenews.com/paliofili-antamonoun-stin-kyria-vids/

https://goal.philenews.com/meta-ton-alves-o-oliveira/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ