aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτέρμπι να... ‘φαν κι οι κότες

Ντέρμπι να… ‘φαν κι οι κότες

Αγωνιστική των ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί η 3η του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών, που θα διεξαχθεί σήμερα (20:00), στη σάλα «Αφροδίτη» θα γίνει o αγώνας μεταξύ του Green Air Παφιακός και της Ομόνοιας, που τραβά και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι δυο ομάδες μονοπωλούν στους τίτλους τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να πράξουν το ίδιο και φέτος. Ο αγώνας προβλέπεται ότι θα προσφέρει υψηλού επιπέδου θέαμα, με τις δυο ομάδες να γνωρίζουν η μια την άλλη άριστα. Άλλωστε πριν 21 ακριβώς ημέρες βρέθηκαν στο «Κίτιον» για το Σούπερ Καπ, με τους «πράσινους» να κερδίζουν το τρόπαιο μετά από ένα φοβερό αγώνα.

Μεγάλος αγώνας προβλέπεται στο «Λευκόθεο» ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Αναγέννηση Δερύνειας, σε μια μάχη τετράδας. «Γαλαζοκίτρινοι» και «πράσινοι» θα διεκδικήσουν με πείσμα τη νίκη σε ένα ντέρμπι που αναμένεται συγκλονιστικό. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται κατά κάποιον τρόπο, αφού έδωσαν κι ένα φιλικό μαζί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Στο «Θεμιστόκλειο» θα γίνει το βαρωσιώτικο ντέρμπι, που πάντα έχει τρομερό ενδιαφέρον, μεταξύ της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας. Οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο απολογισμό μέχρι στιγμής και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. «Κυανόλευκοι» και «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα, τεστάροντας δυνάμεις.

Στον τέταρτο αγώνα της ημέρας που θα γίνει στο «Σπύρος Κυπριανού» η ΑΕ Καραβά υποδέχεται τον Εθνικό Λατσιών. Οι δυο ομάδες αναζητούν τη νίκη, αφού έμειναν έστω μετά από δυο αγωνιστικές, πίσω βαθμολογικά και ψάχνουν επειγόντως βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ