aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέος προπονητής ο Μυλωνάς (ανακοίνωσε και Τουμαζή)

Νέος προπονητής ο Μυλωνάς (ανακοίνωσε και Τουμαζή)

Νέος προπονητής της Ανόρθωσης στο φούτσαλ όπως ανακοινώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης είναι ο Γιάννος Μυλωνάς που διαδέχθηκε τον Κυριάκου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η διοικούσα επιτροπή φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιάννο Μυλωνά. Με μακροχρόνια πείρα στο χώρο του αθλήματος και με πολλές παραστάσεις στην Εθνική ομάδα και στον ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννος Μυλωνάς αποτελεί τον εκλεκτό για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Κυριάκου. Καλωσορίζουμε τον Γιάννο Μυλωνά στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής, με πολλές επιτυχίες στο τεχνικό πηδάλιο της ομάδας μας».

Προηγήθηκε η ανακοίνωση απόκτησης του Γιώργου Τουμαζή:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή φουτσαλιστή Γιώργο Τουμαζή. Πολύπειρος στο χώρο του αθλήματος και καθόλου άγνωστος στην ομάδα μας, μιας και ο Γιώργος ήταν στο δυναμικό της ομάδας την περίοδο 2015-16. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τουμαζής στο παρελθόν θήτευσε σε Αραράτ, Παρνασσό Στροβόλου, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο πίσω στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και γεμάτος επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ