aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση: O MVP, το σλάλομ του Οκριασβίλι και η διαιτησία

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: O MVP, το σλάλομ του Οκριασβίλι και η διαιτησία

Ο Τσαρλς Ελουντού έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο βαρωσιωτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση (2-2). ‘Ηταν δραστήριος, κινητικός και ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα της Ανόρθωσης. Δεν είναι τυχαίο που ο Κετσπάγια έβγαλε τον Εγγλέζου και πέρασε τον Σελίν, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τον βραχύσωμο πλάγιο επιθετικό. Στο πρώτο γκολ της ομάδας του έδωσε την ασίστ στον Σίμπσον, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Η καθοριστική φάση

Στο 77΄ ο Οκριασβίλι «άδειασε» όλη σχεδόν την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια. Βρέθηκε απέναντι από τον Κίσσα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις έξω. Αν γινόταν το 3-2, αμέσως μετά την ισοφάριση, θα άλλαζε εικόνα το ματς στην υπόλοιπη διάρκεια.

Η διαιτησία

Αρκετά καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Θεουλή και των βοηθών του. Δεν έδωσε δικαιώματα για έντονες διαμαρτυρίες και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα διαμαρτυρήθηκε χλιαρά στο πρώτο γκολ για επιθετικό φάουλ του Κατσαράβα και στο δεύτερο για φάουλ πάνω στον Λαμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ