aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: Μόνη της και όλες τους!

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: Μόνη της και όλες τους!

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το νόμισμα για την Ανόρθωση από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα έχει δύο όψεις. Η μία, η θετική, λέει ότι η «Κυρία» διατήρηση το αήττητό της φεύγοντας από μία δύσκολη έδρα με τις ιδιαιτερότητες ενός βαρωσιώτικου ντέρμπι σε μία βραδιά που υστέρησε αγωνιστικά σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της, και της έτυχαν «στραβά» (αναγκαστική αλλαγή του Ράγιος) κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η άλλη πλευρά, αυτήν που μάλλον κοιτάζει ο Τιμούρ Κετσπάγια από την ώρα που έληξε η αναμέτρηση, λέει την αλήθεια για την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση.

Η Νέα Σαλαμίνα σ’ ένα παιχνίδι σκόραρε στην «Κυρία» όσα τέρματα δέχθηκε στα προηγούμενα εφτά παιχνίδια της, ενώ απείλησε τους κυανόλευκους όσες φορές και οι εφτά προηγούμενοι αντίπαλοί της μαζί! Ιδίως στο α’ ημίχρονο η Ανόρθωση δεν πατούσε καλά στο «Αμμόχωστος». Παρόλο που ισοφάρισε άμεσα με τον Ράγιος στο 4’, ένα λεπτό μετά την επίτευξη του τέρματος του Σίμπσον, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι και δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες με τον Λόρια να δείχνει την ποιότητά του και να σώζει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: H χαρά του ουδέτερου. Όχι του Κετσπάγια…

Η «Κυρία» για πρώτη φορά φέτος έμεινε πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα δεν κατάφερε να πατήσει «φρένο» στον «τρελό» ρυθμό που είχε η αναμέτρηση και ισοφαρίστηκε από στατική φάση, γεγονός που εκνεύρισε τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς δεν είναι κρυφό ότι αποτελούν το «όπλο» της φετινής Ανόρθωσης. Άλλωστε, από τέτοια (σ.σ. στατική φάση) προήλθε και το δεύτερο τέρμα των πρωτοπόρων με κοντινή προβολή του Γιώργου Γκαλίτσιου.

Διαβάστε επίσης: Ο Τιμούρ μάς παίζει… κορόιδο κάθε βδομάδα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ