aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗNαι μεν, αλλά για Λαβόρδε

Nαι μεν, αλλά για Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τη φορά που πήρε η Ανόρθωση στα τελευταία παιχνίδια και την ψυχολογία που βρίσκεται στα ύψη, κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν από αυτό που θα της δώσει τους τρεις βαθμούς με την Πάφος FC δεν θα φέρει ικανοποίηση. Η «Κυρία» στοχεύει στο τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, βλέποντας τη συνέχεια με περισσότερη αποφασιστικότητα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν αυτήν την αγωνιστική τα ντέρμπι ανάμεσα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και Απόλλων-ΑΕΚ, οπότε με νίκη η Ανόρθωση θα επωφεληθεί βαθμολογικά. Εκτός είναι οι Σισέ, Ιγκιεμπόρ και κατά πάσαν πιθανότητα και πάλι ο Λαβόρδε.

Ο Κολομβιανός αισθάνεται καλύτερα, αλλά για την ώρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς του Σαββάτου και μάλλον ο Στρέπελ δεν θα τον χρησιμοποιήσει. Κόντρα στη Δόξα δεν φάνηκε η απουσία του. Η Ανόρθωση είχε δημιουργήσει φάσεις, ήταν δραστήρια και εάν ο Μικελτάντζε ήταν εύστοχος θα έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου η επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ