aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜετρημένοι στα δάκτυλα!

Μετρημένοι στα δάκτυλα!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ανόρθωση, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό της, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για ενίσχυση από Κύπριους παίκτες. Στην παρούσα φάση οι Κύπριοι παίκτες της «Κυρίας» είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ο Ανδρέας Κίττος παραχωρήθηκε στην ΑΕΛ, ο Ανδρέας Αβραάμ οδεύει προς τη Λάρισα όπου θα συναντήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ οι Δημήτρης Οικονόμου, Αδάμος Ανδρέου και Παναγιώτης Λοϊζίδης, με απόφαση του τεχνικού διευθυντή, δεν υπολογίζονται.

Μετά την αποχώρηση και του Κωνσταντίνου Λαΐφη, το κυπριακό δυναμικό είναι ελλιπές όσο ποτέ στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, για το ρόστερ της νέας περιόδου υπολογίζονται μόνο οι Μακρής, Φ. Κυριάκου, Χατζηπασχάλης και Κωνσταντίνου!

Με ενέργειες του συνεργάτη του Αλβέρτο Μπενίτο, Σοφοκλή Γεωργίου, ο οποίος έχει ειδικότητα στην ανάλυση στατιστικών δεδομένων ποδοσφαίρου και στο παρελθόν δούλεψε ως βοηθός Κύπριου ατζέντη στο εξωτερικό, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση κάποιων νεαρών παικτών.

Αυτοί είναι οι Παπαδόπουλος και Αριστοτέλους από την ΠΑΕΕΚ και ο Μούζουρος από το ΘΟΪ, αλλά το… πλάνο είναι πολύ φιλόδοξο αν προορίζονται για ενδεκαδάτοι. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να έχει στην ενδεκάδα της δύο Κύπριους, διαφορετικά θα πληρώνει πρόστιμο 1.500 ευρώ για κάθε μία απουσία γηγενούς παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ