aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Με απέβαλε γιατί είπα κάτι στον παίκτη μου…»

«Με απέβαλε γιατί είπα κάτι στον παίκτη μου…»

Ο τεχνικός της Αλκής, Σάββας Δαμιανού, στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-2 από την Ανόρθωση, είπε πως η ομάδα του έχασε στις λεπτομέρειες και πως οι παίκτες του προσέγγισαν σωστά το παιχνίδι.

«Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν καλύτερη η Ανόρθωση, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά και η ομάδα μας είχε μία ευκαιρία κλασσική. Της Ανόρθωσης ήταν πιο ξεκάθαρες οι ευκαιρίες της και μπορούσε να σκοράρει και να προηγηθεί. Στο β’ ημίχρονο αρχίσαμε καλύτερα και με διαφορετική προσέγγιση. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, ενώ μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε και πιεστήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν διαχειριστήκαμε το προβάδισμά μας όπως θέλαμε, ισοφαριστήκαμε και στο τέλος δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ που έδωσε το τρίποντο στον αντίπαλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και στον κ. Λέβι.

«Η αρχική προσέγγιση ήταν να παίξουμε με διαφορετικό σύστημα στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια να παλέψουμε. Έπρεπε να διαχειριστούμε την πίεση στο ημίχρονο και στοχεύσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με ο 0-0. Στο δεύτερο μέρος αποφασίσαμε να ρισκάρουμε και γι’ αυτό έγινε η αλλαγή, όμως, θεωρώ ότι αν και η προσέγγιση ήταν σωστή και στην επανάληψη, ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε στη συνέχεια για κληθείς να σχολιάσει την αλλαγή του Φραγκέσκου στο ημίχρονο (μπήκε ο Μπιλάλ).

Για την αποβολή του είπε: «Ήρθε ο Πάρπας για να εκτελέσει ένα αράουτ, κι ενώ βγήκε να το εκτελέσει ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη. Δεν γνωρίζω γιατί. Εγώ μίλησα στον Πάρπα και του είπα κάτι και ο διαιτητής θεώρησε πως ήταν λάθος μου και με απέβαλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ