aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαργκάσα: «Έκανα τρεις προπονήσεις, ο Κετσπάγια ήθελε να παίξω»

Μαργκάσα: «Έκανα τρεις προπονήσεις, ο Κετσπάγια ήθελε να παίξω»

Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην Ανόρθωση ήταν για άλλη μία φορά ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπροποιημένος άσος της «Μεγάλης Κυρίας» μίλησε μετά τη νίκη – πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας (0-2) και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ αποκάλυψε πως αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα με μόλις τρεις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Αρχικά ανέφερε: «Σημαντική νίκη απέναντι σε πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σαλαμίνα, που ξέρω καλά πως δουλεύουν. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για το ματς με τον Εθνικό. Σήμερα τους χαρίσαμε τη νίκη».

Για την επανεμφάνιση του: «Έκανα τρεις προπονήσεις με την ομάδα και ο προπονητής μου ζήτησε να βοηθήσω. Νομίζω έκανα καλή δουλειά, είχε δύο μήνες να αγωνιστώ».

Για το επόμενο ματς: «Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ μετά το 5-0 της περασμένης εβδομάδας. Τους ζητώ να έρθουν στο γήπεδο και με την ΑΕΚ».

Για την επιλογή του να πάει στην Ανόρθωση: «Αυτό ήθελα και γι’ αυτό ήρθα στην Ανόρθωση. Ο προπονητής με πήρε τηλέφωνο να πάω στην Ανόρθωση και νιώθω ευλογημένος που παίζω για πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ