aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαλέκκος: «Τιμούρ δαγκωτό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να δουλέψει αλλού»

Μαλέκκος: «Τιμούρ δαγκωτό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να δουλέψει αλλού»

Χείμαρρος όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».  Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία και νυν προπονητής ποδοσφαίρου εξέφρασε τις απόψεις του για αρκετά θέματα χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια.

Μίλησε για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ στήνοντας στον τοίχο όσους «πολεμούν» τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, διάλεξε τον αγαπημένο του προπονητή, εξέφρασε παράπονο για τον επί σειρά ετών προπονητή και φίλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε ότι αφορά αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για την ανεργία που βιώνουν αρκετοί πολλοί προπονητές εδώ και ένα χρόνο, το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ομόνοια – Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου.

Σε ερώτηση για τον προπονητή που θα επέλεγε αν ήταν πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο: «Τον Τιμούρ».

Ο λόγος; «Αρέσκει μου για όλα. Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο. Δεν παίρνει πάνω του ο Τιμούρ τώρα και να πάει. Ο άνθρωπος απέδειξε και ως παίκτης και ως προπονητής ποιος είναι. Είναι τώρα δύο χρόνια στην Ανόρθωση και πρωταγωνιστεί. Πριν να έρθει πού ήταν η Ανόρθωση;», ήταν το αιτιολογικό της απάντησης του Κώστα Μαλέκκου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαλέκκος διάλεξε ομάδα για τον επαναληπτικό Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Και γιατί Κετσπάγια και όχι Ιβάν Γιοβάνοβιτς; «Ο Ιβάν είναι ΑΠΟΕΛ. Όπου πάει αλλού δεν μπορεί να δουλέψει. Αποδείχθηκε. Μόνο στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει», απάντησε ο «Μάλε» και συνέχισε: « «Ο Κετσπάγια όπου πήγε. Δεν έπιασε πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ; Αν τον έδιωξαν τον Τιμούρ δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει τι φταίω εγώ; Στον Ολυμπιακό πέντε παιχνίδια τα κέρδισε και τον έδιωξαν».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ