aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMαλέκκος: «Εγκληματίες όλοι στον ΑΠΟΕΛ!»

Mαλέκκος: «Εγκληματίες όλοι στον ΑΠΟΕΛ!»

Χείμαρρος όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».  Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία και νυν προπονητής ποδοσφαίρου εξέφρασε τις απόψεις του για αρκετά θέματα χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια.

Μίλησε για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ στήνοντας στον τοίχο όσους «πολεμούν» τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, διάλεξε τον αγαπημένο του προπονητή, εξέφρασε παράπονο για τον επί σειρά ετών προπονητή και φίλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε ότι αφορά αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για την ανεργία που βιώνουν αρκετοί πολλοί προπονητές εδώ και ένα χρόνο, το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ομόνοια – Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου.

Πρόδρομος Πετρίδης ή Θεόδωρος Κυριακίδης ήταν το ερώτημα που τέθηκε και ο Κώστας Μαλέκκος ήταν αρκετά έντονος στην απάντησή του. «Θυμάμαι όταν πήγα το 2001 στον ΑΠΟΕΛ και είχε 6-7 χρόνια να πιάσει πρωτάθλημα ακριβώς έτσι ήταν το σκηνικό όπως τώρα. Είναι εγκληματίες όλοι στον ΑΠΟΕΛ! Από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Είναι μία ομάδα που τα έκανε όλα τα τελευταία χρόνια, πήρε τίτλους, επιτυχίες στην Ευρώπη. Ναι, φέτος δεν πάει καλά. Αν πρέπει να αλλάξουν πρόεδρο να κάτσουν να τα έβρουν και αν θέλουν να αλλάξουν να τον αλλάξουν. Αλλά όχι να κάμνουν πόλεμο. Είναι εγκληματίες όλοι!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαλέκκος διάλεξε ομάδα για τον επαναληπτικό Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Όσο για τον ποδοσφαιριστή των γαλαζοκιτρίνων που τον απογοήτευσε περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεζόν, απάντησε με νόημα. «Θα σου πω πάνω από το 50% των παικτών. Μην με βάλεις να πω ονόματα και θα γίνει χαμός. Το δεδομένο είναι ότι έγιναν μεγάλη λάθη στον προγραμματισμό και γι’ αυτό ο ΑΠΟΕΛ είναι στη θέση που βρίσκεται».

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας καθώς θα δημοσιευθούν ρεπορτάζ με τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Κώστα Μαλέκκου που να είστε σίγουροι ότι θα συζητηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ