aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαλέκκος: «Ο Τιμούρ θέλει πρώτα να τα “κλέψει”. Στην Ομόνοια μόνο με αίτηση…»

Μαλέκκος: «Ο Τιμούρ θέλει πρώτα να τα “κλέψει”. Στην Ομόνοια μόνο με αίτηση…»

Χείμαρρος όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».  Ο εκ των κορυφαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία και νυν προπονητής ποδοσφαίρου εξέφρασε τις απόψεις του για αρκετά θέματα χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια.

Μίλησε για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ στήνοντας στον τοίχο όσους «πολεμούν» τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, διάλεξε τον αγαπημένο του προπονητή, εξέφρασε παράπονο για τον επί σειρά ετών προπονητή και φίλο του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε ότι αφορά αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για την ανεργία που βιώνουν αρκετοί πολλοί προπονητές εδώ και ένα χρόνο και το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ομόνοια – Ανόρθωση.

Όσον αφορά τη μάχη του τίτλου αρκέστηκε να πει ότι η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αποφεύγοντας να χρήσει κάποια ομάδα φαβορί. «Θα δώσω σε όλους την ίδια πιθανότητα. Το πιο καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή παίζει η Ομόνοια. Πιο συμπαγής είναι η ΑΕΛ, ξεπετάγματα έχει ο Απόλλων και η Ανόρθωση πάει με το δικό της στυλ».

Πώς βλέπεις το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση αύριο; «Αυτή την στιγμή η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Ανόρθωση άρχισε και μου αρέσει περισσότερο και νομίζω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν κερδίσει η Ομόνοια μένει αρκετά πίσω η Ανόρθωση, αν κερδίσει η Ανόρθωση μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Δεν υπάρχει προγνωστικό και θα περιμένουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος: «Τιμούρ δαγκωτό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να δουλέψει αλλού»

Είναι το τελευταίο χαρτί της Ανόρθωσης; «Κάθε παιχνίδι είναι τελευταίο χαρτί».

Τι σου αρέσει από την Ανόρθωση; Έμεινε ο αντίπαλος με 10 από το 22’ και έκανε τρεις ευκαιρίες. Εσείς βλέπετε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Η πλειονότητα του κόσμου της Ανόρθωσης δεν είναι ικανοποιημένη… «Δεν στέκομαι σε ένα παιχνίδι. Είναι θέμα το πώς προσεγγίζει η κάθε ομάδα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι ο Τιμούρ θέλει πρώτα να κλέψει τα παιχνίδια. Δεν είναι φαντεζί η ομάδα του, όμως πρώτα κοιτά να μην φάει γκολ. Έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε πολλά παιχνίδια. Οι άμυνες δίνουν πρωταθλήματα. Όπως και η Ομόνοια, πρέπει να κάνεις αίτηση για να της βάλεις γκολ. Δεν βγάζω την Ανόρθωση έξω. Είναι καλή στο αμυντικό κομμάτι. Τώρα με τον Οκριασβίλι έχει επιθετικά χαρίσματα. Από τις άμυνες ξεκινά ο πρωταθλητισμός. Μόνο η Πάφος από τις ομάδες του β’ γκρουπ έχει περισσότερα γκολ απ’ ότι κατά. Οι άλλες δέχθηκαν περισσότερα απ’ όσα έχουν βάλει. Είναι ευάλωτες οι άμυνες τους».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ