aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαγνήτης οι «Κυρίες» και το «τριφύλλι»

Μαγνήτης οι «Κυρίες» και το «τριφύλλι»

Ανόρθωση εναντίον Παναθηναϊκού (20:30 Cytavision) και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως εναντίον Μακάμπι Χάιφα (18:30) είναι οι αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας του ΟΠΑΠ Διεθνούς Tουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018, που θα διεξαχθούν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ιδιαίτερα για την αναμέτρηση της «Κυρίας» με τους «τριφυλλοφόρους» υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος που αναμένεται να δώσουν έντονο το «παρών» τους. Σημειώνεται ότι για την παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες του τουρνουά δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου. Ο προπονητής της «Κυρίας», Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς, και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Κυριάκος Καμπερίδης, θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές έτσι ώστε να βάλουν γερές βάσεις για τη νέα σεζόν.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, η Ανόρθωση θα τιμήσει δύο μεγάλες μορφές του κυπριακού βόλεϊ. Την Αμμοχωστιανή Μαρία Χρυσοστόμου, η οποία διέπρεψε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (σε ολόκληρη τη δεκαετία του ’80), και την προπονήτρια της Ανόρθωσης στις αναπτυξιακές ηλικίες, Μάρω Νικολάου, η οποία έπαιξε στο «τριφύλλι» για πέντε σεζόν κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ