aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗLive: Καρμιώτισσα - Ανόρθωση 1-2 / Δόξα - Νέα Σαλαμίνα 0-1 (ΤΕΛΙΚΑ)

Live: Καρμιώτισσα – Ανόρθωση 1-2 / Δόξα – Νέα Σαλαμίνα 0-1 (ΤΕΛΙΚΑ)

Υπό το βλέμμα του Γιόζεφ Τσινμπάουερ η Ανόρθωση επικράτησε με 2-1 της Καρμιώτισσα στο Τσίρειο, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» είχαν ισχυρό κίνητρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς ήξεραν πως τους παρακολουθούσαν τα μάτια του ανθρώπου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης, Αγγελή, Χούμποτσαν (76′ Μπεν Σαλάμ), Μαλόνε, Σελούτσκα, Νεοφύτου (76′ Μίκο), Γκαζτανιάγα (59′ Ντούμπια), Ελ Αλουχί (90′ Ανδρονίκου), Καλτσάς, Γκράφενμπερχ (59′ Ντούρις).

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Παπαδόπουλος, Αντωνίου, Αντωνιάδης, Κορρέα, Κορέια, Σαμπό, Κωνσταντίνου (46′ Κίκο), Φερέιρα (90′ Εμπραλίτζε), Χριστοφή (63′ Νινγκά), Γκερέρο, Αντονίν (75′ Μραζ).

Σκόρερ: Αντωνίου αυτ. 78′ / Αντωνιάδης 45′, Αντονίν 70′

Κίτρινες: – / Κωνσταντίνου, Κίκο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

36′ Σκοράρει ο Αντονίν, αλλά το γκο του ακυρώνεται ως οφσάιντ.

45′ ΓΚΟΛ 0-1 Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση, με τον Αντωνιάδη. Μετά από εκτέλση κόρνερ του Γκερέρο και πισινή κεφαλιά του Κορρέα, η μπάλα έφτασε στον Κύπριο αμυντικό που τελείωσε ιδανικά τη φάση. Πρώτο γκολ του Αντωνιάδη στη φετινή σεζόν και δεύτερο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.


ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

70′ ΓΚΟΛ 0-2 Διπλασιάζει τα τέρματα της η Ανόρθωση, με τον Αντονίν. Γρήγορη αντεπίθεση των παικτών του Βέσκο, ο Νινγκά έδωσε στον Φερέιρα, αυτός στον Ισπανό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


78′ ΓΚΟΛ 1-2 Μειώνει η Καρμιώτισσα, με αυτογκόλ του Αντωνίου. Μετά από σέντρα του Καλτσά, ο Αγγελή πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά αυτή χτύπησε στον Κύπριο μπακ και κατέληξε στα δίχτυα.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΔΟΞΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στην Κατωκοπιά με 1-0 της Δόξας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρις σε γκολ του Σαλάλιχ στο 77’. Αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Δόξα και Παραλίμνι, όσον αφορά τη «μάχη» της παραμονής. Αυτή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και στις αναμετρήσεις ΑΕΛ – Δόξα, Ανόρθωση – Παραλίμινι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού (89′ Μέσκα), Αντενόν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Μπένι, Τραϊτσέφσκι, Ίλιτς (65′ Τιντζιανί), Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ (65′ Ασαμόα).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας, Λεούκο, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Οφόρι (68′ Μαργκάσα), Μάτζεκ, Κλίμοβιτς (46′ Ντιακιτέ), Κουμουρής, Φράγκος (68′ Καρλίτος), Μποτεάκ (77′ Σαλαλίχ), Ντορεγκαράι (32′ Τολεμές).

Σκόρερ: – / Σαλαλίχ 84′

Κίτρινες: Στυλιανού, Τρούγιτς / Κουμουρής, Οφόρι, Φράγκος, Μαργκάσα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπιά-Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

84′ ΓΚΟΛ 0-1 Ανοίγει το σκορ η Νέα Σαλαμίνα με τον Σαλαλίχ. Μετά από γύρισμα του Κουμουρή, ο ακραίος επιθετικός των φιλοξενουμένων σούταρε, ο Σισκόφσκι απέκρουσε, όμως η μπάλα στην επαναφορά χτύπησε ξανά στον Σαλαλίχ και κατέληξε στα δίχτυα.

– Έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς Δόξας, ότι ο Σαλαλίχ σκόραρε με το χέρι. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και μέτρησε κανονικά.

90’+4 Πέναλτι για τη Δόξα, σε μαρκάρισμα του Μαργκάσα στον Μέσκα, μετά από παρέμβαση του VAR.

90’+5 Άστοχος ο Σαντίκ. Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Δόξα να ισοφαρίσει. Έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ