aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαρμιώτισσα – Ανόρθωση 1-2: Επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα του Τσινμπάουερ! (vid)

Καρμιώτισσα – Ανόρθωση 1-2: Επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα του Τσινμπάουερ! (vid)

Υπό το βλέμμα του Γιόζεφ Τσινμπάουερ η Ανόρθωση επικράτησε με 2-1 της Καρμιώτισσα στο Τσίρειο, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» είχαν ισχυρό κίνητρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς ήξεραν πως τους παρακολουθούσαν τα μάτια του ανθρώπου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν, οι κυανόλευκοι σκόραραν δις με τους Αντωνιάδη (45’) και Αντονίν (70’) και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ακρίτα. Η αποψινή ήταν η 17η νίκη τους στη σεζόν και 8η στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβηκε στους 60 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του β’ γκρουπ.

Από την άλλη, η Καρμιώτισσα χάρις σε αυτογκόλ του Αντωνίου (78’) μείωσε, όμως δεν κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δέχτηκε έτσι τη δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτή κόντρα στην ΑΕΛ και 18η στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους 47 βαθμούς και την 4η θέση του β’ γκρουπ.

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση υποδέχεται το Παραλίμνι και η Καρμιώτισσα φιλοξενείται από τον Ακρίτα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης, Αγγελή, Χούμποτσαν (76′ Μπεν Σαλάμ), Μαλόνε, Σελούτσκα, Νεοφύτου (76′ Μίκο), Γκαζτανιάγα (59′ Ντούμπια), Ελ Αλουχί (90′ Ανδρονίκου), Καλτσάς, Γκράφενμπερχ (59′ Ντούρις).

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Παπαδόπουλος, Αντωνίου, Αντωνιάδης, Κορρέα, Κορέια, Σαμπό, Κωνσταντίνου (46′ Κίκο), Φερέιρα (90′ Εμπραλίτζε), Χριστοφή (63′ Νινγκά), Γκερέρο, Αντονίν (75′ Μραζ).

Σκόρερ: Αντωνίου αυτ. 78′ / Αντωνιάδης 45′, Αντονίν 70′

Κίτρινες: – / Κωνσταντίνου, Κίκο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ