aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛήγει το διάταγμα προσωποκράτησης του Κυριακού Γιάγκου

Λήγει το διάταγμα προσωποκράτησης του Κυριακού Γιάγκου

Το πρωί της Τρίτης (12/2) λήγει το διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για προσωποκράτηση του Δρ. Κυριακού Γιάγκου, για διευκόλυνση των ερευνών της Αστυνομίας στην πολύκροτη υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο.

Εάν η Αρχές ολοκληρώσουν τη διαδικασία καταθέσεων από πρόσωπα που έκριναν ότι πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν θα προχωρήσουν σε διάταγμα ανανέωσης της κράτησης του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Αίτημα του Αθλητικού Δικαστή στον ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο

Θυμίζουμε ότι πέραν του Δρ. Κυριακού Γιάγκου κλήθηκαν από την Αστυνομία ο Φράνσις Ουζόχο, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αλλά και ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή. Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί για ανακριτική κατάθεση ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, ενώ πιθανόν να κληθούν εκ νέου κι άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης για τον Ουζόχο

Εάν αφεθεί ελεύθερος το πρωί της Τρίτης, καθώς το διάταγμα σχετίζεται με το κατά πόσο δικαιολογείται η κράτηση του. Εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες και διαφανεί ότι προκύπτει ποινικό αδίκημα τότε θα κατηγορηθεί για να κλητευθεί ενώπιων δικαστηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ