Αίτημα του Αθλητικού Δικαστή στον ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ ζήτησε από τον Δ.Σ. του ΚΟΑ την απόφαση του Σαββάτου (9/2) για ακύρωση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο τα πρακτικά της οποίας θα επικυρωθούν στην αυριανή συνεδρία του Οργανισμού.

Τα πρακτικά της συνεδρίας του ΚΟΑ θα αποτελέσουν σημαντικό, αν όχι και καθοριστικό, «εργαλείο» στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη ενόψει της εκδίκασης της έντασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ με την οποία ακύρωσε το δελτίο υγείας του Ουζόχο: «Το Διοικητικό Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, ασκώντας τις δια του Νόμου εξουσίες του, αποφάσισε δια πλειοψηφίας, σήμερα Σάββατο 9.02.19 σε έκτατη Συνεδρία του, την ακύρωση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Φρανσίς Οντινάκα Ουζόχο, μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού»

Ουσιαστικά ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ επιδιώκει να ερμηνεύσει την γνωμάτευση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για την ακύρωση του δελτίου του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ