aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΛαΐφης: «Τα βλέπαμε με τον μάνατζέρ μου και γελούσαμε...»

Λαΐφης: «Τα βλέπαμε με τον μάνατζέρ μου και γελούσαμε…»

Ο ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης Κωνσταντίνος Λαΐφη παραχώρησε συνέντευξη στο LarnakaSports και μεταξύ άλλων ο πρώην άσος της Ανόρθωσης σχολίασε τα τελευταία δημοσιεύματα ελλαδικών ιστοσελίδων που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του.

«Εμένα οι φιλοδοξίες μου είναι να κάνω μία δυνατή μεταγραφή σε μία ακόμη καλύτερη ομάδα. Όμως μετά από αυτή την κατάσταση με την ομάδα το οικονομικό, μας είπαν ότι όλα είναι εντάξει και δεν θα γίνει κάτι και μας καθησύχασαν ότι  όλα θα πάνε καλά. Στην έσχατη αν πάει διαβάθμιση η ομάδα, μένω ελεύθερος. θα συζητήσουμε με την ομάδα σίγουρα και να βρούμε τι είναι το καλύτερο και για τους δύο μας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «με κανένα δε μίλησα. Βλέπω αυτά τα πράγματα που γράφουν και δεν έχω ιδέα. Έγραψαν πολλές φορές πράγματα που δεν ισχύουν. Πράγματα που δεν ξανάκουσα ποτέ στη ζωή μου. Γράφουν κάτι πράγματα που σε κάνουν και θέλεις να γελάς. Μίλησα μαζί με τον μάνατζέρ μου και γελούσαμε, αφού ο καθένας ότι θέλει γράφει, κανένας δεν μας έχει πλησιάσει».

Τέλος, ο Κύπριος διεθνής άσος έκανε αναφορά σε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Επίσημη πρόταση όχι, όμως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, όχι από την Ελλάδα όμως. Υπήρξε ενδιαφέρον από Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία, επίπεδο πρώτης κατηγορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ