aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚούμπαουερ: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν θα κρεμαστούμε κιόλας»

Κούμπαουερ: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν θα κρεμαστούμε κιόλας»

Το γεγονός πως η ομάδα του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σχολίασε ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης Ντίετμαρ Κούμπαουερ. Όπως είπε όμως, δεν είναι ούτε σε τέτοια κατάσταση, ώστε να… κρεμάσουν τους εαυτούς τους.

Όσα δήλωσε ο Ντίετμαρ Κούμπαουερ:

Αρχικά είπε: «Χάσαμε από Σπάρτα και Χάρτμπεργκ, και πραγματικά παίξαμε άσχημα. Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε αδιανόητη δουλειά, και είχαμε μερικούς τραυματισμούς. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά ούτε σε τέτοια ώστε να κρεμάσουμε τους εαυτούς μας σε ένα σχοινί. Τα παιδιά τα πήγαν καλά με τη ΛΑΣΚ».

Για μετεγγραφικά σενάρια που εμπλέκουν ποδοσφαιριστές του: «Φυσικά θα ήθελα η ομάδα μου να μείνει όπως είναι. Δεν έχουμε όμως βάθος. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πιστεύω άλλες ομάδες στην Αυστρία έχουν μεγαλύτερα ρόστερ».

Για την Ανόρθωση: «Πρέπει να ανακτήσουμε τη φρεσκάδα μας, την χρειαζόμαστε. Κόντρα στη ΛΑΣΚ μας έλειψε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ