aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚοτζάμ Κετσπάγια, δεν ξεχνιέται ούτε απ’ την επίσημη Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Κοτζάμ Κετσπάγια, δεν ξεχνιέται ούτε απ’ την επίσημη Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Η εξαιρετική παρουσία που είχε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη Νιούκαστλ (1997-2000) δεν ξεχνιέται ούτε από την επίσημη Πρέμιερ Λιγκ. Κάποιες στιγμές του με τους «ανθρακωρύχους» θα μείνουν σίγουρα ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό των οπαδών της Νιούκαστλ και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μετά τον Ιβάν, μόνο ο Κετσπάγια!

Τέτοια στιγμή, ήταν το γκολ που πέτυχε ο Γεωργιανός με την Σαουθάμπτον στις 12 Σεπτεμβρίου του 1998. Ο Τιμούρ, πήρε την μπάλα μπροστά από το κέντρο πέρασε εντυπωσιακά τρεις ποδοσφαιριστές και έστειλε με το αριστερό την μπάλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα της Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, ότι το βίντεο που δημοσιεύτηκε κατέγραψε μέχρι τη στιγμή που συντάχθηκε το δημοσίευμα αυτό, γύρω στα 15.000 likes, ενώ, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ Αθηνών έσπευσαν για να αποθεώσουν τον Γεωργιανό άσο, λόγω της παρουσίας του στην ομάδα τους στο παρελθόν, τόσο ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής.

 

View this post on Instagram

 

Remember this moment of Ketsbaia magic, @nufc fans? #GoalOfTheDay . #pl #premierleague

A post shared by Premier League (@premierleague) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ