aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Πάντα όταν υπάρχει χρόνος και χρήμα...»

Κετσπάγια: «Πάντα όταν υπάρχει χρόνος και χρήμα…»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και χαρούμενους για τους διοικούντες, αλλά και τον κόσμο που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, δήλωσε μετά την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια.

Εξέφρασε την άποψη πως οι κυανόλευκοι κέρδισαν το κυριότερο παιχνίδια της σεζόν, πριν καν αρχίσει, αφού όπως είπε στην Ευρώπη είναι όλα τα λεφτά.

Σε ερώτηση σχετικά με νέα μετεγγραφική ενίσχυση τόνισε ότι, πάντα όταν υπάρχει χρόνος και χρήμα μπορεί να υπάρξει και ενίσχυση.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Καταφέραμε να προκριθούμε, παρόλο που είχαμε πολλά «εμπόδια» στην περίοδο της προετοιμασίας που έγινε. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές, που τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι είχαμε δυσκολίες, όμως κανένα ευρωπαϊκό ματς δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί σε μερικά διαστήματα, όμως στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και πήραμε την πρόκριση κόντρα σε εξαιρετικό σύνολο.

Είμαι χαρούμενος για όλους τους διοικούντες που είναι δίπλα μας, όμως, κανείς δε μπορεί να προσπεράσει τον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικός. Η παρουσία τους θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς, ψυχολογικά και οικονομικά. Ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μας οδήγησαν στους ομίλους του Europa Conference League, μετά το Champions League που ζήσαμε πριν χρόνια».

Για την ομάδα που έφτιαξε: «Κάναμε καλή ομάδα εδώ και τρία χρόνια, και θεωρώ ότι φέτος κερδίσαμε το κυριότερο παιχνίδι της σεζόν, πριν καν να αρχίσει. Στην Ευρώπη είναι όλα τα λεφτά. Υπάρχει χημεία στην Ανόρθωση και πιστεύω ότι είμαι δίκαιος με όλους. Ευχαριστώ το Θεό που με δικαιώνει, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για μελλοντική ενίσχυση: «Πάντα όταν υπάρχει χρόνος και χρήμα, μπορεί να υπάρξει ενίσχυση, άρα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες».

Για τη χρονιά που ξεκίνησε και το ρόστερ όπως διαμορφώθηκε: «Ήδη έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό θα μας βοηθήσει τα μέγιστα. Σίγουρα, όταν υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, θα έρθει και η κούραση. Το ζητούμενο είναι αυτό που έγινε σήμερα, θα απολαύσουμε κάθε στιγμή στην πορεία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο και τα παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ