aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Λίγος o σεβασμός. Ότι είπαν τα παιδιά το έκαναν πράξη»

Κετσπάγια: «Λίγος o σεβασμός. Ότι είπαν τα παιδιά το έκαναν πράξη»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη 2-0 και την πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Γεωργιανός τεχνικός επεσήμανε πως το θετικό για τους κυανόλευκους είναι πως μετά από κάθε αποτυχία αντιδρούν θετικά, ενώ εξύμνησε τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, ειδικά μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Εθνικό. Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού να κερδίσουμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Μπήκαμε καλά, πετύχαμε γκολ, είχαμε και ευκαιρίες και μας βοήθησε να κτίσουμε σε αυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι κάθε φορά που έχουμε ατυχές αποτέλεσμα η ομάδα επανέρχεται και αυτό κάναμε και σήμερα. Μιλήσαμε με τους παίκτες για να καταλάβουν όλοι σε τι κατάσταση είμαστε. Περάσαμε στους τέσσερις και για τη δουλειά που κάνουμε πολλή λίγο σεβασμό νιώθουμε. Δεν μπορεί να επικρατεί όλο αυτό. Μετά το αποτέλεσμα που είχαμε κάποιοι προσπαθούν να τα μηδενίσουν όλα. Με όλες αυτές τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουμε. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτά που είπαν τα παιδιά το έκαναν στην πράξη. Σκοράραμε και μετά καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να προκριθούμε».

Για το γεγονός πως χρησιμοποίησε τρεις ανασταλτικούς μέσους: «Έχουμε αρκετούς παίκτες. Το καλό για εμάς είναι ότι γύρισε ο Μαργκάσα. Θέλαμε να πιέσουμε και αυτό κάναμε. Μας βοήθησε αυτό όταν σκοράραμε να στηθούμε καλά αμυντικά και να κτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Και το πετύχαμε. Όταν σκοράρεις στο 3’ μετά από αγώνα 1-1 βοηθά πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, παλέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα».

Πληγώθηκε ο εγωισμός των παικτών μετά την ήττα από τον Εθνικό; «Ναι, κάτσαμε με τα παιδιά μιλήσαμε. Αυτό μπορεί να γίνει… Όταν χάνεις 5-0 πάλι τρεις βαθμούς χάνεις. Δεν χάσαμε πέντε βαθμούς. Μπορεί να ήταν για καλό. Αν κερδίζαμε θα αυξάναμε τη διαφορά, αλλά αφού χάσαμε ίσως να ήταν καλύτερο που χάσαμε έτσι για να προβληματιστούμε. Σαφώς δεν ήταν εύκολο ούτε για εμάς, ούτε για τον κόσμο. Μακάρι αυτό να ήταν το κακό για εμάς και να μην μας τύχει άλλο ξανά. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, είμαστε στους τέσσερις και όλα καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Ο κόσμος μας ακολουθεί παντού. Και είναι καλό που και ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας γέμισε το γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ