aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Δεν θα είναι έκπληξη αν πάρουμε τη νίκη, θαύμα που φτάσαμε ως εδώ»

Κετσπάγια: «Δεν θα είναι έκπληξη αν πάρουμε τη νίκη, θαύμα που φτάσαμε ως εδώ»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια και ο Ντένις Πόποβιτς από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (19:45) αγώνα κόντρα στη Γάνδη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κυανόλευκοι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, και το χαρακτήρισε ως… θαύμα που η ομάδα του έφτασε ως έδω. Όπως ανέφερε, η προσφυγική ομάδα έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, ενώ εξέφρασε την άποψη πως δεν θα είναι έκπληξη αν αύριο κερδίσουν τη βελγική ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, πιστεύω όμως ότι έχουμε και εμείς μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το παιχνίδι».

Ποιο είναι το πρόβλημα που η ομάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά: «Με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία, και εδώ που φτάσαμε είναι θαύμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μπήκαμε με την αξία μας και όχι από την πίσω πόρτα. Για να παίξεις ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν καλές συνθήκες και αυτές δεν είναι ιδανικές. Δεν είναι το ίδιο όταν παίζεις στην Κύπρο με το να παίζει στην Ευρώπη. Χάσαμε δύο παιχνίδια και δεν νομίζω ότι έπρεπε να χάσουμε, νομίζω θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε ως εδώ».

Για την αμυντική λειτουργία: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να πεις ότι θέλεις. Δεν είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το θέμα είναι ότι χάσαμε δυο παιχνίδια που μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Οι παίκτες που ήρθαν αργά δημιούργησαν θέματα, χρειάζονται χρόνο. Επίσης στην Κύπρο πλέον δεν είσαι ποτέ σίγουρος για τους τρεις βαθμούς».

Για τις πιθανότητες της Ανόρθωσης να προκριθεί από τον όμιλο: «Δεν θέλω σκέφτομαι τόσο μακριά, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το καλύτερα γίνεται. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Για μένα δεν θα είναι έκπληξη αν κερδίσουμε, αύριο έχουμε έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον όμιλο μας. Ελπίζω ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλός και να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

Για αν οι παίκτες έχουν έξτρα κίνητρο στην Ευρώπη: «Eιναι πολύ μεγάλη αλλαγή όταν παίζεις από Κύπρο σε Ευρώπη. Παίζεις σε τρομερά γήπεδα ενώ στην Κύπρο… δεν θέλω να μιλήσω μεμονωμένα. Ο ποδοσφαιριστής το νιώθει. Αυτό ένιωθα και εγώ. Δεν μπορώ να τους αδικήσω. Όταν βλέπεις ότι εδώ έχεις όλα τα απαραίτητα, είναι πιο εύκολο να δείξουν το καλό τους πρόσωπο».


Όσα δήλωσε ο Ντένις Πόποβιτς:

Αρχικά είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής ξέρουμε ότι η Γάνδη είναι πιο καλή ομάδα, όμως έχουμε ένα έμπειρο γκρουπ παικτών και αν αγωνιστούμε σαν ομάδα νομίζω πως μπορούμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».

Τι πιστεύει ότι φταίει που η ομάδα δεν εμφανίζεται το ίδιο καλή και στην Ευρώπη: «Η αλήθεια ότι παίξαμε καλύτερα στην Ευρώπη και ότι δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, ξέρουμε πιο είναι το πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε».

Αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Σε κάποια πήγα καλά σε κάποια όχι, νομίζω πως μπορώ να παίξω καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ