aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαμαρ(α)ώστε την «Κυρία»! (pics)

Καμαρ(α)ώστε την «Κυρία»! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Επέστρεψε στις νίκες η Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό (5-1) σε ένα παιχνίδι που η «Κυρία» είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Ο Καμαρά με δύο προσωπικά του γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες των μαυροπράσινων, ενώ πέτυχε και χατ-ρικ λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Συντριπτική η κατοχή των κυανόλευκων στο πρώτο ημίχρονο, επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου, ωστόσο η… μεγάλη φάση δημιουργήθηκε στο 24ο λεπτό μετά από σουτ του Παλάνκα το οποίο εξουδετέρωσε ο Χίντι. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπιασε την κεφαλιά από πολύ κοντινή απόσταση αλλά ο Αλβανός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων του είπε και πάλι «όχι». Το σκορ άνοιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ντουγκλάο στο 35ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χίντι δεν έκανε καλή έξοδο και ο κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» εντελώς μόνος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, ήταν στο 8ο λεπτό με τον Πεχλιβάνη, το πλασέ του οποίου έδιωξε τελευταία στιγμή ο Ντουγκλάο.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ακριβώς τέλειωσε το πρώτο, αφού η «Κυρία» ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Οι κυανόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 51’ με πλασέ του Ράγιος και από εκείνο το σημείο για μετά ο ρυθμός έπεσε, όχι όμως για πολύ. Ο Ολυμπιακός στην δεύτερη του ευκαιρία στο ματς, σκόραρε με κεφαλιά του Μενελάου (69’), αλλά οι κυανόλευκοι δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στην ισοφάριση. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Καμαρά πλάσαρε και νίκησε τον Χίντι, ενώ στο 75’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού ο επιθετικός από την Γαλλική Γουινέα στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 όταν έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Σιβού, Βίκτορ (84′ Άλβες), Ράγιος (81′ Οικονομίδης), Γκάντσεφ, Καλό (63′ Αμπντουλάγιεφ), Παλάνκα, Καμαρά.

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Πολυκάρπου (62′ Αυλωνίτης), Πεχλιβάνης, Μιγκουελίτο, Τόρες, Σεραφείμ, Μενελάου, Παντελή (80′ Αντρέου), Χριστοφίδης (75′ Λεμονάρης), Αντωνίου, Σωτηρίου.

Σκόρερ: 35′ Ντουγκλάο, 51′ Ράγιος, 70′, 75′, 88′ Καμαρά / 69′ Μενελάου

Κίτρινες:

Αποβολές:

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Α’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ