aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαλύτερος όλων ο Τάαμαρι, top goal ο Νταουσβίλι

Καλύτερος όλων ο Τάαμαρι, top goal ο Νταουσβίλι

Πολυτιμότερος της 10ης αγωνιστικής σύμφωνα με τον ΠΑΣΠ ανακηρύχτηκε ο Μούσα Αλ Τάαμαρι ο ΑΠΟΕΛ , ενώ καλύτερο το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά τα δελτία Τύπου από τον ΠΑΣΠ:

«Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 10ης Αγωνιστικής έλαβε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάαμαρι από τον ΠΑΣΠ και την Unicars. Η απονομή στον MVP έγινε στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος».

Το βραβείο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Unicars (Volkswagen), ο κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης, Marketing Manager.

O Αλ Τάαμαρι είχε σκοράρει ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο για την 10η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 3-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε δύο τελικές προσπάθειες όλες στον στόχο ενώ έδωσε 33 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 94%! Έδωσε επίσης δύο πάσες κλειδιά με ακρίβεια. Διεκδίκησε την μπάλα 44 φορές. Επανέκτησε την μπάλα δύο φορές. Πραγματοποίησε 14 ντρίμπλες (!) και δύο τάκλιν στον αγώνα, ενώ μάζεψε τέσσερις φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Το βραβείο Stoiximan Top Goal παρέλαβε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι από τον ΠΑ.Σ.Π. για το υπέροχο γκολ που σημείωσε την 7η Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Την απονομή στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, έκανε εκ μέρους της της χορηγού εταιρείας Stoiximan ο Country Manager κ. Άγγελος Χοντουλίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ