aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ διαχείριση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ανόρθωση

Η διαχείριση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ανόρθωση

Η οικογένεια Πουλλαϊδη πρόσφερε πολλά στην Ανόρθωση, με τη συνολική συνεισφορά να ανέρχεται σε €17.842.188.60, όπως σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος. Πλέον, το Σωματείο της Αμμοχώστου εισέρχεται σε νέα εποχή, σαφώς πιο δύσκολη οικονομικά με αντίκτυπο στο αγωνιστικό αφού ο προϋπολογισμός για το χτίσιμο της ομάδας θα είναι πολύ χαμηλότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχθεί ο Ανορθωσιάτης, να ζήσει με αυτό και να προσβλέπει σταδιακά σε καλύτερες μέρες. Είναι μια πραγματικότητα, με την οποία θα πρέπει να ζήσουν στην Ανόρθωση. Τα λάθη του παρελθόντος να τους βρουν σοφότερους και με σωστή οικονομική πολιτική, που θα έχει ως φάρο τη λιτότητα, να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάτι καλό, στο οποίο χρόνο με τον χρόνο να προσθέτουν και να το κάνουν καλύτερο και πιο ισχυρό.

Η σεζόν που ακολουθεί, θα πρέπει να αξιοποιηθεί ως μεταβατική περίοδος. Η σωστή διαχείριση της νέας τάξης πραγμάτων, είναι το κλειδί στην προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά από κάθε άποψη ο Σύλλογος. Εναπόκειται στους ανθρώπους που θα διοικήσουν, να μπορέσουν να θέσουν υγιείς βάσεις και παράλληλα να συσπειρώσουν τον κόσμο της ομάδας. Να μιλήσουν ξεκάθαρα για τα νέα δεδομένα, να μην κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους. Άλλωστε, η διαφάνεια και ευθύτητα προς τους οπαδούς, θα είναι σύμμαχος για την επόμενη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή τους και μαζί του Συλλόγου που υπηρετούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ