aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Αστάνα «βοήθησε» την Ανόρθωση για τον Χαρογιάν

Η Αστάνα «βοήθησε» την Ανόρθωση για τον Χαρογιάν

Ο  Βαραζντάτ Χαρογιάν αποτελεί παρελθόν για την Ανόρθωση από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3). Ο Αρμένιος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε διακανονισμό και οι δρόμοι τους χώρισαν πριν καν εκπνεύσει ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας τους.

Για να έλθει τόσο εύκολα το «διαζύγιο» με τον 30χρονο στόπερ έβαλε το «χεράκι» της και η Αστάνα. Οι Καζάκοι ενδιαφέρθηκαν να επανεντάξουν στο δυναμικό τους τον αρχηγός της εθνικής Αρμενίας, ο ποδοσφαιριστής είδε «ζεστά» την προοπτική να επιστρέψει στην Αστάνα και το γεγονός αυτό τον έκανε πιο διαλλακτικό στις επαφές με τη διοίκηση της «Κυρίας» για πρόωρη διακοπή συμβολαίου.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου χαρακτηρίζεται «υπό τις περιστάσεις καλή» η συμφωνία για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Άλλωστε, μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ