aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση άναψε… πυρκαγιά! (pics)

Η Ανόρθωση άναψε… πυρκαγιά! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Απρόσμενη ισοπαλία για τον ΑΠΟΕΛ (1-1) στο σημερινό παιχνίδι με στην Ανόρθωση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τω πλέι οφ, ο οποίος ήθελε τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγει από τους… διώκτες του. Πλέον το κυνήγι του τίτλου έχει πάρει… φωτιά αφού μετά τη χθεσινή νίκη της, η ΑΕΚ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, ενώ στις 20:00 θα γνωρίζει αν μείωσε και ο Απόλλων από την πρώτη θέση.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία. Η μια και μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου 45λεπτου ήταν το γκολ της Ανόρθωσης στο 36ο λεπτό όταν μετά από προσπάθεια του Καμπρέρα σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΠΟΕΛ, ο Βάτερμαν απέκρουσε ασταθώς και ο Καλδερόν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, με την πιο σημαντική αυτή του Βάντερ, όταν ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Κόπριβετς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Γιαμπερέ όταν στο 87ο λεπτό ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα της Αμμοχώστου έδειξε ότι παίζει για το γόητρο, το πρεστίζ και την ιστορία του σωματείου ανεξάρτητα αν οι αγώνες δεν έχον καμιά σημασία βαθμολογικά.

*Αξίζει να αναφερθεί πως φωνές υπήρξαν εκατέρωθεν για τις αποφάσεις του διαιτητή Νεόφυτου Νεοφύτου, κυρίως όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δικαιούτο και πέναλτι σε χέρι του Γιαννούλη.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Γιαμπερέ, Αστίθ, Μιλάνοφ, Λάγο (67′ Ντε Καμάργκο), Αρτυματάς (46′ Εμπεσίλιο), Κάνιας, Γιαννιώτας (24′ Μπαράλ), Βάντερ, Μπερτόλιο, Πιέρος.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Ερέρο, Καλδερόν, Γκάμπριελ, Γιαννούλης, Σιβού, Ράγιος (90+6′ Αριστοτέλους), Μίτροβιτς, Καρλίτος (66′ Οικονομίδης), Ολιβέιρα, Καμπρέρα.

Σκόρερ: 87′ Γιαμπερέ / 36′ Καλδερόν

Κίτρινες: Βάντερ, Αρτυματάς, Μιλάνοφ, Κάνιας / Σιβού (2), Καμπρέρα (2), Ράγιος, Μίτροβιτς, Καλό (2), Γκάμπριελ (2), Γιαννούλης

Αποβολές:

Γήπεδο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

4ος: Αναστασίου Ιωάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ