aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓια πόσα χρόνια «έδεσε» τον Δημητρίου και σε ποια αγορά κοιτάζει ο Αυγουστή

Για πόσα χρόνια «έδεσε» τον Δημητρίου και σε ποια αγορά κοιτάζει ο Αυγουστή

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Δημητρίου από το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) τοποθετήθηκε για τις μετεγγραφές, ενώ ευχαρίστησε τον Μάριο Στυλιανού για την προσφορά του στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την απόκτηση του Δημητρίου και τον Στυλιανού (παραχωρήθηκε στην Ανόρθωση): «Θα προχωρήσουμε σε λίγο στην ανακοίνωση της απόκτησης του Δημητρίου, μέχρι τον Μάιο του 2023. Θα έπρεπε και εμείς να ενισχυθούμε με Κύπριους και αυτό θα κάνουμε και τις επόμενες μέρες. Οφείλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Στυλιανού, έναν επαγγελματία, ένας γνήσιος Απολλωνίστας. Ίσως να ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή να συνεχίσει σε μια ομάδα με ψηλό επίπεδο και πρωταγωνιστικούς στόχους όπως είναι η Ανόρθωση. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας. Πρόσφερε στην ομάδα όποτε του ζητήθηκε. Έφυγε σαν φίλος, ήταν φορτισμένη η ατμόσφαιρα στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι. Κανένας δεν έχει να πει τίποτα για τον Μάριο, δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Για τους Κύπριους: «Σαφέστατα κοιτάζουμε την κυπριακή αγορά. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να αποτελέσει είδηση».

Για τις μετεγγραφές και την απόκτηση μέσου/επιθετικού: «Ανακοίνωσε κάποιος ότι θα πάρουμε μέσο; Δεν το αποκλείω. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ψάχνουμε έναν κεντρικό επιθετικό ο οποίος θα μπορέσει να πλαισιώσει τους Γκακπέ και Σελάγια. Έτσι ολοκληρώνεται το πλάνο μας».

Για τον επιθετικό: «Το ψάχνουν οι Κονναφής-Αυγουστή, όμως δεν μπορώ να πω τίποτα προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ψάχνουμε κάποιον που έχει διαφορετικά στοιχεία».

Για τον Ρομπέρζ: «Ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Καλύτερα να μην συζητήσουμε τίποτα, θα ήταν προτιμότερο θα ασχοληθούν αυτοί που ανέλαβαν αυτό το βαρύ φορτίο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Περέιρα και Χάμπος προπονήθηκαν κανονικά και εχτές. Θα είναι στις επιλογές του προπονητή για να αγωνιστούν. Εκτός θα μείνει μόνο ο Σελίμοβιτς. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ