aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦέρνει τον αντί-Βίκτορ ο Κετσπάγια, κενές τρεις θέσεις ξένων

Φέρνει τον αντί-Βίκτορ ο Κετσπάγια, κενές τρεις θέσεις ξένων

Προετοιμασμένος εδώ και μέρες για την αποχώρηση του Βίκτορ είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ενημερώσει τη διοίκηση της Ανόρθωσης για την πρόθεση του να πάρει μετεγγραφή και o Γεωργιανός προπονητής βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη καταλήξει σε δύο περιπτώσεις ανασταλτικών μέσων και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή ενός εκ των δύο. Η απόκτηση του αντί-Βίκτορ δεν επηρεάζει τα δεδομένα στις περιπτώσεις των Ρενάτο Μαργκάσα και Κωστάκη Αρτυματά.

Ο πολιτογραφημένος Κύπριος μέσος της Νέας Σαλαμίνας θα μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ το ενδιαφέρον για τον Κωστάκη Αρτυματά παραμένει «ζεστό» και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έρχεται ο παίκτης «κλειδί» του Τιμούρ

Μετά την αποχώρηση του Βίκτορ από το περσινό ρόστερ απέμειναν μόλις πέντε ξένοι και κοινοτικοί (Ντούρις, Κατσαράβα, Σίλντενφελντ, Κοφί και Ράγιος), επομένως ο αριθμός των μετεγγραφών θα ξεπεράσει τις δέκα!

Ανακοινώθηκαν οι Βασιλακάκης, Γκαλίτσιος, Σελίν και Χατζηβασίλης, υπάρχουν συμφωνίες για την απόκτηση των Βγκορτς, Λόρια, Μαργκάσα, Οκριασβίλι και απομένουν τρεις κενές θέσεις για ξένους και κοινοτικούς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου, ενός επιτελικού που να αγωνίζεται και στα «φτερά» της επίθεσης και ενός ακραίου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Τώρα θα διαφανεί αν η Ανόρθωση κινηθεί για Γιαννιώτα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ