aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤώρα θα διαφανεί αν η Ανόρθωση κινηθεί για Γιαννιώτα

Τώρα θα διαφανεί αν η Ανόρθωση κινηθεί για Γιαννιώτα

Καμία διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία της με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Ούρος Τσόσιτς δεν έχει η ΑΕΚ και αυτό το κάνει σαφές με κάθε της απόφαση.

Σύμφωνα με την «Live Sport», η τελευταία εξέλιξη σχετίζεται με την προετοιμασία της «Ένωσης» στην Πολωνία, με τον Μίγκελ Καρντόσο να αποφασίζει το «κόψιμο» των δύο ποδοσφαιριστών από την αποστολή, αφού δεν τους υπολογίζει και ο Πορτογάλος δεν θέλει να γεμίσει το ρόστερ με παίκτες που δεν έχουν ελπίδα να παίξουν.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2021 και η ΑΕΚ ή θα αναζητήσει ενδιαφερόμενους για να τους παραχωρήσει ή θα προχωρήσει σε συζητήσεις για να μείνουν ελεύθεροι. Υπενθυμίζουμε ότι η Ανόρθωση δεν αδιαφορεί για τον Γιαννιώτα, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ελλαδίτη πρώην εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά από τη θητεία του στους πρωταθλητές, δεν στέριωσε πουθενά.

Αν έπειτα από αυτή την εξέλιξη ανοίξει δρόμος για ενδεχόμενη μετακίνησή του στην «Κυρία», αυτό δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τις προθέσεις της «Κυρίας» και τα «θέλω» του παίκτη, αλλά κυρίως και από τις απαιτήσεις της ΑΕΚ Αθηνών.

Το δεδομένο είναι πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα διαφανεί εάν η Ανόρθωση κινηθεί οριστικά για την απόκτηση του Γιαννιώτα. Eίτε άμεσα, είτε κάνοντας υπομονή όπως είπε ο Κετσπάγια, καθότι θα αποκτηθούν κάποιοι παίκτες προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, που πέφτουν και οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ