aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΈβαλε στο «μάτι» τον Σέρινταν ενόψει Ιανουαρίου

Έβαλε στο «μάτι» τον Σέρινταν ενόψει Ιανουαρίου

Στο «στόχαστρο» του Ρόνι Λέβι βρίσκεται ο Κίλιαν Σέρινταν ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης στο Ισραήλ. Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης θέλει να ενισχυθεί με επιθετικό και όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα sport1.il ο Ιρλανδός επιθετικός είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται.

«Ένας εκπρόσωπος του συλλόγου έκανε πρόσφατα μια πρώτη επαφή με την Κιριάτ Σιμόνα για τον Κίλιαν Σέρινταν, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά», σημειώνει το δημοσίευμα. Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας αγωνίζεται στην Κιριάτ Σιμόνα από την αρχή της φετινής περιόδου και μέχρι στιγμής κατέγραψε εννέα συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην Κύπρο θήτευσε για δύο αγωνιστικές περιόδους στον ΑΠΟΕΛ με απολογισμό οκτώ γκολ σε 48 εμφανίσεις οκτώ τέρματα, ενώ στην Ομόνοια έπαιξε για ενάμιση χρόνο σημειώνοντας 23 γκολ σε 54 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ