aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΕπίσημο: «Isma is a Jambo» (δηλώσεις και ενθουσιασμός)

Επίσημο: «Isma is a Jambo» (δηλώσεις και ενθουσιασμός)

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Χαρτς Σκοτίας είναι ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «καρδιών». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η μετεγγραφή κόστισε 200.000 ευρώ στην ομάδα της Σκοτίας. Ο 25χρονος στράικερ θα ενταχθεί αύριο στις προπονήσεις της νέας του ομάδας ώστε να προλάβει να είναι στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τους Ρέιντζερς Γλασκώβης.

Ο «Ίσμα» στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως δεν μπορούσε να περιμένει να συνεργαστεί με τον Ίαν Κάθρο, τον προπονητή της Χαρτς με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως και με τον βοηθό Όστιν ΜακΦίι.

Μιλώντας στο HeartsTV, είπε: «Φυσικά, να ξαναδουλέψω με τον Ίαν είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα να επιστρέψω στη Χαρτς. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Δούλεψα μαζί του στην Πορτογαλία. Ήταν ο δεύτερος προπονητής. Ήταν πολύ έξυπνος από τότε και δούλευε πολύ στην τακτική και στον τομέα της κατάρτισης και μπορούσες να δεις ότι αυτό πήγαινε πολύ καλά. Γνωρίζω τον Όστιν επίσης και μαζί με τον Ίαν ήταν επίσης καλός λόγος για να έλθω. Τούς  αρέσω και μου αρέσουν, και αυτό κάνει τη δουλειά πιο εύκολη».

Επίσης, ο «Ίσμπα» τόνισε πως δεν μπορεί να περιμένει. «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω», είπε. «Είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω και θα προσπαθήσω να σκοράρω εδώ επίσης. Μου αρέσει αυτό, μου αρέσει και όταν το γήπεδο είναι γεμάτο. Το αγαπώ. Νομίζω ότι παίζω καλύτερα όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο γήπεδο και να παίξω μπροστά από τους οπαδούς της Χαρτς», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ