aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπέστρεψε σε αγώνα της Ανόρθωσης ο Πουλλαΐδης (pics)

Επέστρεψε σε αγώνα της Ανόρθωσης ο Πουλλαΐδης (pics)

Δίπλα στην Ανόρθωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης ο οποίος δείχνει τη στήριξη του στην ομάδα της Αμμοχώστου με κάθε τρόπο. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας βρίσκεται στο νησί μας εδώ και μερικές μέρες και έδωσε το παρών του στον γυναικείο αγώνα βόλεϊ καθώς η Ανόρθωση αντιμετώπισε την ΑΕΚ, φορώντας μάλιστα και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως ο λόγος της άφιξης του στην Κύπρο, είναι οι ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στο οικοδόμημα της «Κυρίας» τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά. Ήδη ο Ανδρέας Παντελή ανήκει στο παρελθόν, ενώ ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να βγάλουν την Ανόρθωση από τα οικονομικά της αδιέξοδα, ενώ ο Πουλλαΐδης δεν έχει πάρει την απόφαση του σχετικά με το αν θα εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της ομάδας. Ωστόσο, έχει ήδη δηλώσει πως θα βρίσκεται δίπλα στους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ