aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Επειδή ονομάζεται Λάρκου τζαι όχι Λάρκοβιτς ή Λαρκίνιο»!

«Επειδή ονομάζεται Λάρκου τζαι όχι Λάρκοβιτς ή Λαρκίνιο»!

Με θετικό πρόσημο «υποδέχθηκαν» τον Νεόφυτο Λάρκου οι οπαδοί της Ανόρθωσης. Από μόνη της η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ήταν αρκετή για να στείλει μία νότα αισιοδοξίας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την πίστωσαν στον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος χθες έκανε το ντεμπούτο του. Υπάρχουν βέβαια και οι επιφυλακτικοί που πρέπει να δουν πολύ περισσότερα.

Τα σχόλια των φίλων της «Κυρίας» στα Social Media και στις οπαδικές ιστοσελίδες, είναι ενδεικτικά για το κλίμα που επικρατεί και τις προσδοκίες που υπάρχουν από τον Νεόφυτο Λάρκου:

«Πιστεύω ότι για πρώτο ματς ο Λάρκου κάνει καλή δουλειά».

«Ατε ρεε πέρκει ξυπνήσουν!».

«Παίζουμε πολλή μάππα σήμερα, παθιασμένοι».

«Μπράβο Ανορθώσαρα μου πάμε δυνατά. Μας έπνιξαν και μια πεναλτάρα!».

«(Προς Λάρκου). Άφηστο αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα). Βάλτους πόψε (σ.σ. ψες) μπροστά που την TV να δουν πως παίζετε η μάππα (Μπαρσελόνα – Ρεάλ)».

«Ένα άλλο στοιχείο που είδα σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν τα σουτ εντός και εκτός περιοχής που πιστεύω είναι θέμα οδηγιών του προπονητή. Πέρασαν μήνες μέχρι να δούμε τόσα πολλά σουτ μαζεμένα σε ένα παιχνίδι. Αυτό ειδικά το κατατάσσω στα θετικά και με την έλευση του Πελέ που έχει δυνατό και ευθύβολο σουτ πιστεύω ότι θα πετυχαίνουν και γκολ».

«Λέτε ο Λαρκου να αναγεννήσει τον Αβραάμ; Πάντως σήμερα ήταν αρκετά κινητικός και είχε και το δοκάρι».

«Λένε ότι η ομάδα έδειξε βελτίωση. Εγώ όμως είδα κάτι διαφορετικό. Τα λάθη εκάμαμεν τα πάλι. Στο 93’ παρολίγο να το φάμε και θα μιλούσαμε διαφορετικά. Οι αλλαγές του (Λάρκου) δεν βοήθησαν καθόλου. Όχι πως είχε και πολλές λύσεις».

«Το μόνο που είδα να βελτιώνεται είναι το επίπεδο τύχης».

«Φίλε ήταν ο μόνος προπονητής που έκαμε αλλαγές στα σωστά χρονικά σημεία τζαι χωρίς να μείνει ως το 80+  για να τις κάμει…. Εγώ πιστεύω στον Λάρκου…».

«Χαίρομαι που νικήσαμε, για να μην παρεξηγηθώ, απλά η ομάδα δεν έδειξε βελτίωση. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει για προπονητής της Ανόρθωσης. Ελπίζω να δουλέψει, να κερδίσει τους παίκτες και να βγούμε Ευρώπη και μετά να πάει στο καλό».

«Φίλε μου η ταπεινή μου άποψη είναι ότι αν καταφέρει να μας φκάλει Ευρώπη ο Λάρκου με την ψυχολογία που είχαν οι παίχτες μετά το παιχνίδι στο Τσίρειο, με τον κατήφορο που έπιασεν η ομάδα, με τα τόσα προβλήματα διοικητικά τζαι την οπισθοδρόμηση στη βαθμολογία είναι κρίμα και άδικο να τον θκιώξουμε μονό τζαι μονό επειδή ονομάζεται Λάρκου τζαι όχι Λάρκοβιτς ή Λαρκίνιο».

«Ευτυχώς που ο Κούλης δεν βρήκε καλά την μάπα στο 93’, γιατί άλλα θα ελέαμεν τώρα. Θα φανώ κακός και θα αναφέρω πόσο τραγικός ήταν ο Ίσμα. Ξεκάθαρα είναι ανέτοιμος».

«Πιο οργανωμένη η Ανόρθωση, αλλά η δοκιμασία θα είναι με τους δυνατούς».

«Έβαλε στον καθένα ξεχωριστά ρόλο και έτρεξαν λίγο παραπάνω σήμερα (χθες) και μετά το 60′ οι πιο πολλοί παράδωσαν πνεύμα».

«Ειδικά Ίσμα, Βίκτορ και Ορλάντι έμειναν που δυνάμεις που το 60…».

«Το σουλούπωμα πιστώνεται στον Λάρκου».

«Σιγά τζαι έπιασες πρωτάθλημα ρε λέβεντη. Επαίξαν δύο ομάδες της ίδιας κατηγορίας με Αβραάμ και Μακρή στα φτερά. Κατά τα άλλα καλύτερη από άλλες φορές η ομάδα».

«Μπράβο Νεόφυτε για το σουλούπωμα της ομάδας. Κατά διαστήματα επαίξαμε τζαι ωραία μάππα. Συνέχισε έτσι τζαι μακάρι να τα καταφέρεις».

«Συγκεντρωμένη η ομάδα σήμερα, μπράβο. Λίγο στα τελευταία λεπτά χάλασε αλλά σιγά-σιγά μπορούμε και καλύτερα».

«Η γνώμη μου είναι ότι μέχρι το 75 είδα την πιο σουλουπωμένη Ανόρθωση φέτος… Ο κάθε παίχτης ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο… Μετά όμως από το 75ο λεπτό ανεξήγητα εποκατσαν ουλλοι… Λες τζαι το παιχνίδι ετέλειωσε».

«Από την συνέντευξη Τύπου του Λάρκου έδωκε μου να καταλάβω ότι ο άνθρωπος εννα προσπαθήσει να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις… Φτάνει να στηριχθεί από τη διοίκηση και όχι στήριξη παροδική. Και κάτι άλλο. Γιατί πρέπει να πιάσουμε τεχνικό διευθυντή; Δεν είναι λογικό να ρωτήσουν τον προπονητή αν συμφωνεί σε αυτό το μοντέλο; Επειδή ο Λάρκου έδειξε στην Ομόνοια ότι έχει μάτι και φέρνει καλούς παίκτες (Ασίς)».

«Κρίμα πραγματικά να παίζουμε έτσι σαν Ανόρθωση. Εννοείται δεν φταίει ο Λάρκου, αλλά πραγματικά απορώ πως γίνεται και οι 3 προπονητές της φετινής περιόδου να παίζουν με τον ίδιο τρόπο».

«Δεν φταίει ο Λάρκου, αλλά ελπίζω να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Προχωρούμε και ας ελπίσουμε σε καλύτερες εμφανίσεις».

«Αν κάμει 6/6 προσωπικά εν να είμαι σε δίλημμα αν θέλω να μείνει η να φύει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ