aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕκδήλωση Ανόρθωσης Αμμοχώστου για σύνδρομο Down (pics)

Εκδήλωση Ανόρθωσης Αμμοχώστου για σύνδρομο Down (pics)

Το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, φιλοξένησε την Τρίτη στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο στην Αγλαντζιά, άτομα με σύνδρομο Down, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με αντίπαλο τον Δικέφαλο Γερίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για άτομα με σύνδρομο Down.

Σύνθημα της λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν «extra chromosome, extra love». Η σκέψη πίσω από το σλόγκαν, ήταν να αναδειχθεί πως η μοναδική διαφορά που έχουν τα άτομα με σύνδρομο Down, με τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι το ένα επιπλέον χρωμόσωμα που έχουν και τίποτα περισσότερο. Από την άλλη όμως, τα άτομα με σύνδρομο Down, στις κοινωνικές τους συναναστροφές, αλλά και στην καθημερινότητά τους, προσφέρουν πολύ περισσότερη αγάπη απ’ όση ο μέσος άνθρωπος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ανόρθωση Αμμοχώστου προσέφερε τα έσοδα από τα δελτία εισφοράς του αγώνα στον Παγκύπριο Σύνδεσμο ατόμων με Σύνδρομο Down, που αγκάλιασε με θέρμη την πρωτοβουλία της ομάδας μας, αλλά και μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλες τις παίκτριες και τους προπονητές.

Τα άτομα με σύνδρομο Down, στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα της πετόσφαιρας, αφού πολλοί το παρακολουθούσαν για πρώτη φορά.

Εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και στον αγώνα, ως επίσης την ομάδα του Δικέφαλου και τη διαιτητική ομάδα για τη συνεργασία τους, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ