aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕίχε κέφια η κληρωτίδα - Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ανδρών

Είχε κέφια η κληρωτίδα – Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ανδρών

Δύο ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας που έγινε την Τρίτη στα γραφεία της ΚΟΠΕ. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε σε διπλούς αγώνες τα ζευγάρια Αναγέννηση Δ. – Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση.

Στα άλλα δύο ζευγάρια, η κυπελλούχος Ομόνοια θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα (τον πρώτο στα Λατσιά) τον Εθνικό, ενώ ο Green Air Παφιακός θα παίξει με την ΑΕ Καραβά. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 23 Νοεμβρίου 2018. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί με το σύστημα φάιναλ φορ σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ΚΟΠΕ.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιόβαν Μέλκα σχολιάζοντας την κλήρωση με την Νέα Σαλαμίνα είπε ότι πρόκειται για δυο ντέρμπι. Ωστόσο, ανέφερε ότι μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ενδεχομένως οι ισορροπίες να διαμορφωθούν.

Ο βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Νίκος Νικολάου, ανέφερε ότι οι αγώνες με την Αναγέννηση Δερύνειας θα είναι πολύ δύσκολοι, αλλά δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση στο παρόν στάδιο αφού «δεν αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Αναγέννησης». Ωστόσο, ανέφερε ότι οι φίλαθλοι θα δουν πολύ ωραίους αγώνες.

Σχολιάζοντας το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιάννης Γιαπάνης ανέφερε ότι θα γίνουν δύο ανοικτά παιχνίδια με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Παντελής Παντελή σχολιάζοντας την κλήρωση με την Ανόρθωση ανέφερε ότι το κίνητρο του φάιναλ φορ είναι αρκετά μεγάλο για τον κάθε πετοσφαιριστή γι’ αυτό η ομάδα του θα προσπαθήσει να φθάσει στους «4» και στον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ