aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈφυγε από τη ζωή ο Πανίκος Στεφανίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Πανίκος Στεφανίδης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ανόρθωση προς την οικογένεια του Πανίκου Στεφανίδη.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πανίκου Στεφανίδη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Εγγράφηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης στις 9 Σεπτεμβρίου 1965 με αριθμό μητρώου ΚΟΠ 7539. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος αναπληρωματικών ομάδων της περιόδου 1965-66. Υπήρξε συμπαίκτης με εκείνη την μεγάλη φουρνιά ποδοσφαιριστών (Φάνο Στυλιανού, Θεόδωρο Θεοδώρου, Χρίστο Σολέα, Γιαννάκη Μάντη, Κυριάκο Χρυσοστόμου, Τάσο Σαββίδη, Αβραάμ Χριστοφή «Μπίλλη» και άλλους) που αργότερα την δεκαετία του 70 κράτησαν ζωντανή την Ανόρθωση.

Ασχολήθηκε και με το βόλεϊ, καθώς το 1988 ήταν μέλος και χορηγός της ομάδας μπιτς βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου που κέρδισε τότε το Παγκύπριο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.
Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, λάτρης του αθλητισμού, φανατικός φίλος της Ανόρθωσης στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ, έδινε πάντα το παρών του σε όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 10, στην εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

*Στην κεντρική φωτογραφία η ομάδα μπιτς βόλεϊ του 1988. Από αριστερά: Φώτος Χατζηχαμπής, Αχιλλέας Σεβαστόπουλος, Χρίστος Αγγελίδης, Γιώργος Στεφανίδης, Πόλυς Ευαγγελίδης, Αντώνης Δημητρίου, Πανίκος Στεφανίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ