aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈχει έτοιμο τον αντικαταστάτη

Έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί ακόμη να μην έχει καταφέρει η Ανόρθωση να πουλήσει τον Ντίνο Ντλόβου, όμως ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει ήδη δώσει το όνομα του παίκτη στη διοίκηση.

Πρόκειται για παίκτη σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, με εμπειρίες και την προοπτική να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντλόβου. Ο Μπενίτο έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη, συζήτησε το οικονομικό μέρος, που δεν φαίνεται να αποτελεί «αγκάθι», και το μόνο που φαίνεται να απομένει είναι το τελικό «ok» της διοίκησης, όπως και η πώληση του Ντλόβου.

Αν δεν μπορέσει η Ανόρθωση να πουλήσει τον διεθνή Νοτιοαφρικανό, τότε δύσκολα θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ. Πάντως, ο Ντλόβου ζητά ένα πολύ υψηλό ποσό και εκεί φαίνεται να «κολλάνε» οι διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του. Γίνονται επαφές και συζητήσεις, ενώ η Ανόρθωση πιέζει με τον τρόπο της για να τελειώσει το θέμα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Άλλωστε, κενές θέσεις δεν υπάρχουν και μόνο αν φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, η Ανόρθωση μπορεί να αποκτήσει άλλον. Εκφράζεται πάντως σιγουριά από πλευράς κυανόλευκων ότι ο επιθετικός που θα αποκτηθεί θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.

Πέρα όμως από το πολύ σημαντικό κεφάλαιο του επιθετικού κλάσης, υπάρχει και το θέμα της ενίσχυσης με τουλάχιστον έναν ακραίο επιθετικό. Για την ώρα, οι κυανόλευκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών. Στη λίστα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, ένας Ελλαδίτης, ένας Γεωργιανός και ένας Ισπανός. Ο Μπενίτο καλείται να βρει κάποιον που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά και όχι απλώς για να γεμίσει το ρόστερ.

Η μοναδική περίπτωση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής άνω των 21 ετών, πέραν του στράικερ, είναι να προκύψει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Χθες δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, επειδή καθυστέρησε η άφιξή του στην Κύπρο. Δεν αποκλείεται η συνάντηση να γίνει σήμερα και σ’ αυτή θα συζητηθούν τα πάντα που αφορούν στον προγραμματισμό. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ