aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν «βλέπει» μόνο τον Εγγλέζου, του έκανε και πρόταση

Δεν «βλέπει» μόνο τον Εγγλέζου, του έκανε και πρόταση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με το που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, ο Νικόλας Εγγλέζου προσεγγίστηκε από αρκετές ομάδες. Ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που την τελευταία διετία μέτρησε 24 συμμετοχές με την Ανόρθωση, οδεύει προς τη Νέα Σαλαμίνα.

Όπως πληροφορείται το «Goal», ο Εγγλέζου επιθυμεί να παραμείνει σε ομάδα που εδρεύει στη Λάρνακα και βλέπει ως μια καλή επιλογή την άλλη ομάδα της Αμμοχώστου, στην οποία αγωνίστηκε και το 2017 ως δανεικός από την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι ήδη υπέβαλαν πρόταση συνεργασίας στον 26χρονο ποδοσφαιριστή και είναι σε καλό στάδιο οι συζητήσεις των δύο πλευρών για να δώσουν τα χέρια.

Μάκης Παπαϊωάννου και Πάμπος Χριστοδούλου βλέπουν στο πρόσωπο του Εγγλέζου τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Κορέια. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά. Είναι έμπειρος, με θητεία στις ΑΕΚ Αθηνών, ΑΕΚ Λάρνακας, Νέα Σαλαμίνα, Άρη και Ανόρθωση.

Ακόμη, οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για την απόκτηση του Νίκο Βαρέλα που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΕΝΠ. Επίσης, από την κυπριακή αγορά απασχολεί και ο Βινίσιους, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον παίρνει πέρσι στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ