aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν συμφέρει σε κανέναν να στήσει πόδι

Δεν συμφέρει σε κανέναν να στήσει πόδι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, Ρενάτο Μαργκάσα και Ομόνοια ψάχνουν τη χρυσή τομή» ώστε να λυθεί η συνεργασία τους. Να απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο (μέχρι το 2020) η ομάδα της Λευκωσίας και να μπορεί και ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Άρα, σε καμία από τις δύο πλευρές δεν συμφέρει να στήσει πόδι, ή τουλάχιστον να τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους, διότι αυτό θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις εκατέρωθεν. Οι μεν πράσινοι θα συνεχίσουν να επιβαρύνονται οικονομικά και ο δε Μαργκάσα, θα προπονείται αλλά δεν θα αγωνίζεται.

Για τον Μαργκάσα έχουν επιδείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Κύπρο, την Ελλάδα και όχι μόνο. Εφόσον τερματίσει το συμβόλαιό του με την Ομόνοια, θα ανοίξει ο δρόμος ένταξής του σε άλλη ομάδα που αυτός θα επιλέξει. Από την πλευρά του ο 32χρονος μέσος επιδιώκει να κερδίσει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποζημίωση και από την άλλη η εταιρεία να έχει το μικρότερο κόστος.

Μέχρι στιγμής, τον έμπειρο μεσοαμυντικό διεκδικούν Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση, όπως έχει γίνει γνωστό κι επιβεβαιωμένο. Ο Μαργκάσα θα προτιμήσει την Ανόρθωση, ωστόσο δεν μπορεί να συμφωνηθεί κάτι προτού λυθεί το συμβόλαιό του με την Ομόνοια, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η «Κυρία» δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για αρκετό καιρό.

Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πρώτα να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και ακολούθως τι θα γίνει με την Ανόρθωση, καθώς αυτοί δεν βιάζονται τόσο να ολοκληρώσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό τους και 1-2 «πινελιές» στο ρόστερ, πιθανόν να μπουν προς το τέλος του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ