aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Θέμα χρόνου με Κορέια»

Δ. Χριστοφόρου: «Θέμα χρόνου με Κορέια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την οικονομική κατάσταση: «Έχουν επεξηγηθεί αναλυτικά στα μέλη και τα οικονομικά και όλα όσα έχουν συμβεί. Κανείς δεν κρύφτηκε. Το ΔΣ υποσχέθηκε διαφάνεια».

Αν εξέφρασε πρόθεση να μπει στη διοικούσα επιτροπή ο Σταύρος Παπαγεωργίου: «Υπάρχει αυτή η πρόθεση. Πρέπει να γίνει συνεδρία του ΔΣ για να οριστεί ο οποιοσδήποτε».

Για το «Anorthosis Donations»: «Τα λεφτά αποκλειστικά διατίθενται για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για τον στόχο του ενός εκατομμυρίου: «Χθες ξεπεράσαμε τις 100 χιλιάδες. Είμαστε πολύ μακριά από τον στόχο. Σαφώς οι ανάγκες είναι μεγάλες, η ομάδα πρέπει να κτιστεί από το μηδέν».

Για τον Κορέια: «Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και έχουν απομείνει τυπικές λεπτομέρειες ώστε να γίνει αυτό».

Για τους υποψήφιους προπονητές: «Έχουν αξιολογηθεί πάρα πολλές περιπτώσεις προπονητών. Έχει καταρτιστεί μια λίστα και γίνονται με όλους συναντήσεις, είτε διαδικτυακές είτε κατ’ ιδίαν. Υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν γραφτεί. Είναι πολλά παραπάνω τα ονόματα που έχουν γραφτεί από αυτά που έχουν απασχολήσει».

Αν είναι στη λίστα ο Οκκάς: «Ναι ασφαλώς».

Πότε ξεκινάει η προετοιμασία: «Την 1η Ιουλίου».

Για το θέμα των προσφυγών: «Είναι σε πολύ καλό σημείο οι επαφές. Με όλους τους παίκτες που ήταν το 23-24 στο ρόστερ έγιναν συγκεκριμένες επαφές. Όλοι είναι ενημερωμένοι, έχουν ανακοινωθεί και αρκετές συμφωνίες. Είναι μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ