aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: Η στήριξη, οι επιλογές Γκαγιέγο, η κατάσταση στα αποδυτήρια και το βίντεο του Χαμπουλλά

Χριστοφόρου: Η στήριξη, οι επιλογές Γκαγιέγο, η κατάσταση στα αποδυτήρια και το βίντεο του Χαμπουλλά

Τη στήριξη της διοίκησης σε όσους βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης και εργάζονται εκεί μετέφερε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» τόνισε πως όλοι δουλεύουν με στόχο να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα κόντρα στην Ομόνοια: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε ούτε αυτό που περιμέναμε μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στο τέλος της ημέρας ήρθε η ήττα. Eίμαστε δύο ημέρες πριν τον επόμενο αγώνα και δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα: «Μπορεί να έρθει μια νίκη που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα και να ανέβουμε ψυχολογικά. Κόντρα στον Απόλλωνα, ένα μεγάλο αντίπαλο θέλουμε να επανέλθουμε στην τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι και πάμε για να κερδίσουμε».

Για τα άσχημα αποτελέσματα στα ντέρμπι και τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Δεν έχει αλλάξει το δυναμικό μας, μπορούμε να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε. Όλοι όσοι εργάζονται στην Ανόρθωση δουλεύουν για να ξαναδούμε την ομάδα όπως την είδαμε στην αρχή της σεζόν. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Ομόνοια ήταν κοντά σε αυτό, στο δεύτερο μέρος όμως δεν τα πήγαμε καλά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα και με μια νίκη την Τετάρτη να επανέλθουν τα χαμόγελα και στον κόσμο».

Για τον προπονητή και το γεγονός πως δεν χρησιμοποιεί Κύπριους: «Το ποιοι αγωνίζονται και ποιοι βρίσκονται στα αποδυτήρια είναι δουλειά του κ. Γκαγιέγο. Οι αποφάσεις είναι δικές του για το ποιοι θα παίξουν και γι’ αυτό κρίνεται».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε την περίπτωση του Μιγκέλ Γκερέρο, όπως και για τον Κωστάκη Αρτυματά είναι θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας. Θα λείψει ο Ουαρίς λόγω καρτών. Επιστρέφει και ο προπονητής μας. Καστέλ, Ουαγκέ και Τιουνέ συμπλήρωσαν κάρτες και θα αποφασιστεί ποιο ματς θα χάσουν».

Για την ανανέωση με Γκερέρο: «Ήταν μια επαφή που υπήρχε με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα. Η θέληση για ανανέωση ήταν κοινή, παρά τα όσα λέγονταν στα… καφενεία. Βρίσκεται στην ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, ικανοποιεί και γι΄ αυτό δεσμεύτηκε με νέο συμβόλαιο».

Για το συμβόλαιο του Αρμπολέδα: «Οτιδήποτε κλείνει ανακοινώνεται…».

Για την διαιτησία: «Είναι δυστυχώς μια συζήτηση που κατάντησε μονότονη. Δεν είναι πρόθεση μας να ασχοληθούμε. Μπαίνουμε στην κρίσιμη περίοδο, θα δοθούν τίτλοι, ευρωπαϊκά εισιτήρια και παραμονή και δεν θέλουμε να κριθούν από αποφάσεις που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας. Πρέπει οι αρμόδιοι να ενσκήψουν στο θέμα για να έχουμε καλύτερες επιλογές και σε Κύπριους και σε ξένους διαιτητές».

Για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον κ. Χαμπουλλά να συμμετέχει σε υβριστικό σύνθημα για την Ομόνοια: «Αν επικοινωνήσετε με τον ίδιο και θέλει να τοποθετηθεί, μπορεί ο ίδιος να απαντήσει. Είναι προσωπικό δικό του το θέμα».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια και αν συμβαίνει κάτι: «Απάντησα σε ότι αφορά την στήριξη της διοίκησης σε όσους είναι στο προπονητικό κέντρο και εργάζονται εκεί. Το ίδιο να πράξει και ο κόσμος καθώς τώρα τους χρειάζονται περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ