aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜπουσουλάζιτς: «Μου έδειξε έλλειψη σεβασμού η Ανόρθωση, αυτό με θυμώνει»

Μπουσουλάζιτς: «Μου έδειξε έλλειψη σεβασμού η Ανόρθωση, αυτό με θυμώνει»

Ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της Δανίας για την προσφυγή του στη FIFA, ενώ εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η Ανόρθωση:

«Συμφωνήσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιο στις 14 Φεβρουαρίου. Θα συναντούσα τη διοίκηση τις επόμενες μέρες για να υπογράψουμε τη συμφωνία και μέχρι τότε θα πλήρωναν την πρώτη δόση των χρημάτων που είχα να παίρνω. Δεν πήρα λεφτά και, φυσικά, δεν υπέγραψα. Μπορεί να πάρει από τρεις έως και 12 μήνες για να εκδικαστεί η υπόθεση. Εξαρτάται πόσο γρήγορα θα κυλήσουν οι διαδικασίες. Ελπίζω προφανώς ότι θα γίνει σύντομα.

Δεν απάντησαν όταν ο ατζέντης μου προσπάθησε να μιλήσει μαζί τους. Πήρα SMS από κάποιον στην ομάδα, μου έγραψε ότι γνωρίζει ότι μου χρωστούν λεφτά, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί δεν έχει ο ίδιος σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει. Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης μίλησαν στον κυπριακό Τύπο και, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, περίμεναν ότι θα ήμουν πρόθυμος να μη διεκδικήσω μέρος του μισθού μου γιατί είχαμε καλές σχέσεις. Ασφαλώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα», είπε και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση είναι ενοχλητική. Έχω την οικογένειά μου στην Κύπρο, είμαστε μακριά από το σπίτι μας. Έχω να πληρώσω λογαριασμούς. Με τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε η Ανόρθωση μου έδειξε έλλειψη σεβασμού. Αυτό που με θυμώνει είναι ότι είχαμε συμφωνήσει. Υπήρχαν όλα τα έντυπα, αλλά μετά αποφάσισαν να μην τηρήσουν τη συμφωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ