aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑς είναι «Κυρία» κι όπου τη βγάλει

Ας είναι «Κυρία» κι όπου τη βγάλει

Το χαμένο ευρωπαϊκό DNA της θα αναζητήσει απόψε (20:00, Cablenet1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση. Στην παρουσία κόσμου της σε ευρωπαϊκό παιχνίδι για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης στον επαναληπτικό της βαριάς ήττας της με 0-3 στην Αυστρία, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και καλείται, αν μη τι άλλο, να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της.

Κακά τα ψέματα, μόνο σε ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα μπορεί να ελπίζει η ομάδα της Αμμοχώστου για ανατροπή των δεδομένων και πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι κυανόλευκοι δεν θα υψώσουν λευκή πετσέτα. Θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να διαγράψουν τις κακές εντυπώσεις που άφησε η ευρωπαϊκή πρεμιέρα και κυρίως για να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στο Κόνφερενς Λιγκ.

Θέλοντας και μη οι κυπελλούχοι θα έχουν το βλέμμα στραμμένο και στο Ισραήλ όπου η Χάποελ Μπερ Σεβά υποδέχεται τη Σλασκ Βρότσλαβ, με τους Πολωνούς να έχουν προβάδισμα με τη νίκη 2-1 στο πρώτο ματς.

Για να μπορέσει η Ανόρθωση να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους Αυστριακούς πρέπει να παρουσιαστεί κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση στο Βεστσάντιον, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, ενδέχεται και σχηματισμού παράταξης. Μια πιθανή ενδεκάδα, σε σχηματισμό 4-3-3, είναι: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος, Πόποβιτς και Λάφερτι. Κατσαράβα και Μπουσουλάζιτς παραμένουν στο ιατρικό δελτίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ