aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αποθεώθηκαν άτομα αμφιβόλου ηθικής και σπιλώθηκαν γνήσιοι Ανορθωσιάτες»

«Αποθεώθηκαν άτομα αμφιβόλου ηθικής και σπιλώθηκαν γνήσιοι Ανορθωσιάτες»

Έντονο «χρώμα» Ανδρέα Παντελή είχε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας. Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση με παράπονο τόνισε ότι η Ανόρθωση κινδυνεύει να χάσει την ανθρωπιά της. Φτάσαμε σε σημείου, είπε, να αποθεώνονται άτομα αμφιβόλου ποιότητας και ηθικής και να συκοφαντούνται και να σπιλώνονται γνήσιοι, αληθινοί Ανορθωσιάτες. Οι οποίοι ναι μεν μπορεί να έκαναν λάθη, αλλά ποτέ δεν έκλεψαν, ποτέ δεν καταχράστηκαν, ποτέ δεν ενήργησαν εναντίον των συμφερόντων της Ανόρθωσης!

Διαβάστε επίσης: Χατζηπαντέλας: «Αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα» (αυτούσια η ομιλία του)

Αναλυτικά το απόσπασμα

«Στην προηγούμενη Συνέλευση, εν μέσω έντασης, είχα προτείνει να υποτάξουμε το εγώ μας, για να πρυτανεύσει το ΕΜΕΙΣ. Κι είχα σημειώσει, επίσης, ότι η Ανόρθωση μαζί με τον προσανατολισμό της, κινδυνεύει να χάσει την ανθρωπιά της. Γι’ αυτό και φτάσαμε στο σημείο να αποθεώνονται άτομα αμφιβόλου ποιότητας και ηθικής και να συκοφαντούνται και να σπιλώνονται γνήσιοι, αληθινοί Ανορθωσιάτες. Οι οποίοι ναι μεν μπορεί να έκαναν λάθη, αλλά ποτέ δεν έκλεψαν, ποτέ δεν καταχράστηκαν, ποτέ δεν ενήργησαν εναντίον των συμφερόντων της Ανόρθωσης, αλλά αντιθέτως προσέφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες και χρήματα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ