aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικό: Ο όρος ανανέωσης στο συμβόλαιο του Ράγιος

Αποκαλυπτικό: Ο όρος ανανέωσης στο συμβόλαιο του Ράγιος

Στην Ανόρθωση δεν πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρούβεν Ράγιος. Ο «πολυτιμότερος» της φετινής διαδρομής της «Κυρίας», κι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κυανόλευκους μέχρι τον Μάιο του 2020, αλλά η παραμονή του για τη σεζόν 2020 – 21 δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του «Active» (107,4 & 102,5), «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή, η ανανέωση του συμβολαίου του Ρούβεν Ράγιος, θα γίνει αυτόματα αν οι συμμετοχές του στην τρέχουσα σεζόν ξεπεράσει το 65% των αγώνων της «Κυρίας». Με τον ρυθμό που ακολουθεί ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, θεωρείται απίθανο να μην φτάσει το συγκεκριμένο ποσοστό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Ντούρις: Ο Ράγιος, ο Τιμούρ και οι άνθρωποι «κλειδιά»

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η διοίκηση της Ανόρθωσης να θέλει να δέσει τον Ράγιος, πολύ πιο σύντομα. «Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», απάντησε ο Ισπανός σε ερώτηση για επέκταση της συνεργασίας του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο… αμυντικογενής Κετσπάγια έλιωσε την «καραμέλα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ