aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτική ιστορία Μακρίδη για Δημήτρη Χριστοφή, Ονήσιλο και Κλίνγκερ

Αποκαλυπτική ιστορία Μακρίδη για Δημήτρη Χριστοφή, Ονήσιλο και Κλίνγκερ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του χθες στον Active (107.4 & 102.5), o Aπόστολος Μακρίδης αποκάλυψε και μία όμορφη ιστορία με τον Δημήτρη Χριστοφή.

«Άρχισα την προπονητική μου καριέρα από τον Ονήσιλο Σωτήρας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας προτού αναλάβω την Εθνική Νέων και Ελπίδων (2011-14) και προτού εργαστώ σε κάποιες ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Μετά τον Ονήσιλο δούλεψα επίσης σε Αγία Νάπα, Αλκή, Διγενή Μόρφου», είπε αρχικά στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

Ακολούθως μπήκε στο ψητό σχετικά με τον Χριστοφή: «Είχα ποδοσφαιριστή μου τον Δημήτρη Χριστοφή. Ξέρετε πως πήρε μετεγγραφή στο Παραλίμνι; Να σας πω μια όμορφη ιστορία. Σε ένα παιχνίδι απέναντι στο ΘΟΪ Λακατάμιας ο προπονητής τότε της Ένωσης, ο Νιρ Κλίγκερ πήγε να αξιολογήσει τον Άντριου Εσελούκα, έναν Νιγηριανό επιθετικό. Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια πήγα και κτύπησα χαϊδευτικά τον Χριστοφή στην πλάτη και του είπα στο β’ ημίχρονο να αρχίσει να ζεσταίνεται και να ετοιμαστεί να τον βάλω να παίξει. Γύρισε τότε και μου είπε “βάλε κόουτς τζαι εννά μπω μέσα να τους δέρω μόνος μου”».

Και η συνέχεια ακόμη καλύτερη, αφού πρόσθεσε ο Μακρίδης: «Όντως μπήκε έβαλε και τα δύο γκολ, κερδίσαμε 2-1 κι εκεί που ο Κλίνγκερ ήρθε για άλλον παίκτη ζήτησε τον Χριστοφή. Αυτό συνέβη ξανά σε αγώνα του Ονήσιλο. Πίστευε πολύ στον εαυτό του ο Χριστοφή κι αυτό το χαρακτηριστικό τον ακολουθούσε πάντα. Όποτε πήγαινε να ξεφύγει, τον άφηνα στον πάγκο να προσγειωθεί. Νομίζω έκανα σωστή διαχείριση με τον Χριστοφή. Ήθελα να ήταν ταπεινός και έτσι να παραμείνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ