aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Στο... κάδρο των τερματοφυλάκων ο Ουζόχο

ΑΠΟΕΛ: Στο… κάδρο των τερματοφυλάκων ο Ουζόχο

Αφού… τέλειωσαν τη δουλειά και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στον ΑΠΟΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στον προγραμματισμό. Ντομένικο Τέτι, Πάολο Τραμετσάνι και Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να κλείσουν μια μια τις εκκρεμότητες ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου. Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων αρχίζει από τον 2ο προκριματικό, και αυτό πρόσθεσε ακόμη 2 εβδομάδες στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: «Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο ο Καζού, δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

Η θέση του τερματοφύλακα είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου μαζί με τον Ιταλό τεχνικό έχουν ενώπιον τους τον Μπόι Βάτερμαν, τον Ράφαελ Ρόμο και τον Νεόφυτο Μιχαήλ (επιστρέφει από τον ΠΑΣ Γιάννενα που αγωνιζόταν ως δανεικός). Όσον αφορά τον πρώτο, έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ η οποία προνοεί μείωση απολαβών γι’ αυτό και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Εξάλλου, η ομάδα της πρωτεύουσας θα ακολουθήσει αυτή την… τακτική και με άλλους παίκτες. Αν λοιπόν θεωρήσουμε πως ο Ρόμο θα παραμείνει ως η εναλλακτική λύση, τότε αποτελεί ερωτηματικό το μέλλον του Κύπριου κίπερ. Υπενθυμίζουμε πως ο Μιχάηλ διατηρεί συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το 2021.

Παράλληλα δημοσιεύματα από το Ισραήλ επιμένουν πως ο Αριέλ Αρούς ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από πλευράς των πρωτευουσιάνων. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για δανεισμό του Φρανσίς Ουζόχο από την Λα Κορούνια, καθώς ο Νιγηριανός είναι γνώριμος στο κυπριακό ποδόσφαιρο από το πέρασμα του στην Ανόρθωση. Σίγουρα η εμπειρία του στην «Κυρία» δεν ήταν και η καλύτερη μετά την πολύκροτη υπόθεση με την έκδοση του δελτίου υγείας του, ωστόσο πρόλαβε να δείξει θετικά στοιχεία. Περισσότερο… φως στο κεφάλαιο τερματοφύλακας θα ρίξουν οι επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μετά τον τελικό του κυπέλλου (22/5).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ