aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση:«Κλείδωσε» το πλάνο του Κετσπάγια στην Αυστρία

Aνόρθωση:«Κλείδωσε» το πλάνο του Κετσπάγια στην Αυστρία

Ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Τιμούρ Κετσπάγια να παρατάξει στη Βιέννη, για τον πρώτο αγώνα με την Ραπίντ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, θα καθορίσει και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

Ο Γεωργιανός στα φιλικά προετοιμασίας και τον αγώνα του Σούπερ Καπ δοκίμασε δύο συστήματα. Ένα με τετράδα στην άμυνα και τριάδα στην επίθεση (σ.σ. 4-2-3-1) και το 3-6-1 το οποίο μονιμοποίησε πέρυσι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο 53χρονος προπονητής φαίνεται πως «κλείδωσε» στην επιλογή σχηματισμού με τριάδα στην άμυνα και πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή για το παιχνίδι κόντρα στη Ραπίντ, θεωρώντας πως έτσι θα μπορέσει η ομάδα του να παρουσιαστεί πιο συμπαγής και ανταγωνιστική απέναντι στους αυστριακούς.

Ο Τζουρ κερδίζει τη «μάχη» για το βασικό τερματοφύλακα από τον Λόρια, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις. Ο Κετσπάγια απαίτησε την ανανέωση δανεισμού του ισραηλινού τερματοφύλακα και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον 23χρονο πορτιέρε. Την τριάδα στην άμυνα θα συνθέσουν (από δεξιά προς αριστερά) οι Κορρέα, Αραγιούρι και Αντωνιάδης, με τους Αμπαρτζουμιάν (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) σε ρόλο φουλ μπακ.

Οι Κώστας Αρτυματάς και Μιχάλης Ιωάννου θα είναι το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τους Χουσμπαόυερ και Χριστοδουλόπουλο μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Για τη θέση του φουνταριστού τη φανέλα διεκδικούν οι Λάφερτι και Ρουσιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ